Narcissen styling mooi wat bloemen doen interieurstyling ©BintiHome

Geregeld verander ik de styling in mijn interieur. Zo had ik in de vensterbank van het kleine raam allemaal glaswerk neergezet omdat het licht daar mooi doorheen komt. Maar nu wilde ik graag weer aan de slag met wat groen in mijn keuken, dat staat altijd zo sfeervol.

I regularly change the styling in my interior. Most of the time you’ll find a lot of glassware in front of my window because the lights comes nicely through here. But now I wanted to work with some green styling in my kitchen. Check it out in this blogpost!

Narcissen in mijn vensterbank

Ik heb erg veel planten in mijn huis staan, met name cactussen en vetplanten, maar ik hou ook erg van bloemen. In de vensterbank heb ik daarom wat narcissen neergezet allemaal in de kleur wit. De hoge planten passen perfect voor mijn hoge ramen en geven zo stiekem al een beetje een voorjaarsuitstraling ( waar ik na 2,5maand Egypte echt wel weer aan toe ben haha). Wist je trouwens dat de narcis de woonplant is van februari?

I keep a lot of plants in my house, especially cacti and succulents, but I also really like flowers. In the window I have therefore put together some white daffodils . The tall plants fits perfectly for my high windows and give a bit of a spring appearance (which I, after 2,5 month Egypt, I already long for ) Did you know that the daffodil is thé trend plant for February? 

Narcissen mooi wat bloemen doen interieurstyling ©BintiHome-10

Planten in potten en vazen

Een leuke stylingtip is om de planten zowel in potten als vazen te plaatsen. Ik heb erg veel terracotta potten in huis staan en zet hier ook voornamelijk al mijn planten in. Maar ik vind het wel erg leuk om dit te combineren met andere materialen zoals glas of ander aardewerk. Zo heb ik twee narcissen in een vaas geplaatst. Je kan de narcis eerst in een potje zetten en dan in de vaas, maar ik koos ervoor om de plant gewoon zo in de vaas te zetten. Een iets hogere witte vaas bleek geschikt te zijn voor het potje met groepje narcissen, het paste perfect. Hierdoor creëer je wat hoogte verschil met de andere planten.

A nice styling tip is to place the plants in both pots and vases. I have a lot of terracotta pots in my home and put all my plants in them. But I think it’s very nice to combine with other materials such as glass or other ceramics. So I have placed two daffodils in a vase. You can put the daffodil in a pot first and then in the vase, but I chose to put the plant just directly into the vase. A slightly higher white vase proved to be suitable as a pot for the daffodil, it fits perfectly. Because of this, many things are possible and you can create some height difference with the other plants.

Narcissen mooi wat bloemen doen interieur styling ©BintiHome

Narcissen mooi wat bloemen doen interieurstyling ©BintiHome-2

Witte bloemen

Ik heb veel kleur in huis, ik word daar erg vrolijk van. De narcis bestaat ook in een gave gele uitvoering maar ik wil wel dat het kleurgebruik in een ruimte goed in balans is. Daarom heb ik voor de keuken alleen voor de witte bloemen gekozen. Voor de witte plissé gordijnen geven deze narcissen een is het een mooie zachte uitstraling. De terracotta potten geven een mooi krachtig accent samen met het groen van de stelen van de narcis. Heb jij ook planten of bloemen in jouw keuken staan? En welke? Deel gerust jouw favoriet in de comment hieronder, ik ben benieuwd!

I am happy to be surounded by colour in my home. The daffodil is also available in a yellow version but I do want the use of color in a room is well balanced. That’s why I chose for the kitchen just for the white flowers. In front of the white plisse curtains it gets a nice soft look. Terracotta pots give a pretty strong contrast with the green of the steal of the daffodil. Do you also have plants or flowers in your kitchen? And which ones? I am curious, just share your favorite below!

Narcissen mooi wat bloemen doen interieurstyling ©BintiHome-13

Narcissen mooi wat bloemen doen interieurstyling ©BintiHome

Narcissen mooi wat bloemen doen interieurstyling ©BintiHome-14

Stylingvideo

Bij deze stylingtips hoort ook een video welke ik op mijn youtube account heb geplaatst. Bekijk de video hieronder en abonneer je meteen op mijn account om op de hoogte te blijven van andere video’s!

I also made a stylingvideo which can be seen on my youtube account. For now it’s only in dutch but I am working on translation as well!

 

 

subsrcibeforbintihomeblog

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Dit blog is een samenwerking met mooiwatplantendoen.nl

Bewaren