Styling met bloemen

Styling met bloemen

Ik ben gek op bloemen! In ieder interieurontwerp of styling project dat ik doe mogen bloemen echt niet ontbreken. Ze brengen kleur en sfeer in huis. Er zijn natuurlijk ontzettend veel bloemen in allerlei vormen en maten. Mijn favorieten zijn toch wel de bloemen met een tropische uitstraling. Denk aan de zonnebloem, maar ook de Alstroemeria, strelitzia en gloriosa.

Pastel flowers Best gifts for yourself at home ©BintiHome

Bloemenmeisje voor Mooi wat bloemen doen

Ik vind het dan ook ontzettend leuk dan ik ben gevraagd om één van de bloemenmeisjes te zijn voor Mooi wat bloemen doen. Een online platform bomvol inspiratie over bloemen. Een paar keer per jaar zal ik over bloemen schrijven. Iets wat ik eigenlijk altijd al doe dus dit is een mooie aanvulling hier op. Afgelopen voorjaar was er een persdag waar ik samen met o.a. Elisah van Interiorjunkie en Femke van Femkeido ‘gekroond’ werd tot bloemenmeisje. Die bloemenkrans is mooi he? hihi

mooi wat bloemen doen pers event bloemenmeisjes 2017

Foto’s door Rebekka Mell

Decoreren met bloemen in huis

Je raad het al, op deze pagina vind je alle inspiratie voor styling met bloemen in huis. Verschillende decoratie ideeën waarbij je aan de slag kan gaan met een boeket of wat subtiele bloemen her en der in huis. Ik ben benieuwd wat jouw favoriete bloemen zijn en hoe jij dit toepast in jouw huis. Laat dan ook vooral een reactie achter!

Voorjaarstyling met bloemen ©BintiHome

Heb je vragen over bepaalde bloemen? Of wil je dat ik een styling idee uitlicht met een bepaalde bloem? Laat het dan zeker even weten via contact.

Bewaren