Styling en interieurfotografie voor de catalogus van Zenza

NL : 

Alweer een tijdje geleden werkte ik aan een ontzettend leuke opdracht. Samen met het team van Zenza heb ik de nieuwe producten voor de catalogus gestyled en gefotografeerd. Een super inspirerende en fijne opdracht. Niet alleen omdat ik kon werken met de mooiste producten en het creëren van een echte Zenza sfeer, maar ook omdat ik kon samenwerken met ontzettend lieve gepassioneerde mensen. Ik ben erg blij met het eindresultaat en het is dan ook super om de foto’s online te zien in de catalogus. De plantenhanger van Macramé vond ik zo mooi dat ik die meteen een plekje heb gegeven in mijn huis. Hij past perfect bij de gevlochten plantenhanger die ik uit Aswan heb meegenomen. Maar ook de nieuwe tafellamp kreeg meteen een plekje op het nachtkastje in mijn slaapkamer. Zo zijn er nog veel meer producten waar ik zo een plekje voor zou weten hier thuis. De manden, de spiegels en de lampen… Welk product van Zenza is jouw favoriet? 

ENG: A little while ago I worked on a really nice project. Together with the lovely team of Zenza I styled and photographed the new products for their catalogue. It was really inspiring. Not only because I was able to work with the finest products and create a pure Zenza atmosphere. But also I could work with these very sweet and passionate people. I am very happy with the result and it’s also great to see the photo’s in the catalogue. I was immediately in love with the macramé planthanger which I took home after the shoot. It’s a good match with the planthanger I brought from Aswan last december. But also the new table lamp got a place on the nightstand in my bedroom. There are many more products I can give a nice place in my home, the baskets, mirrors and lighting. What’s your favorite Zenza product?

Styling : Karin en Yasmina (Zenza), Souraya Hassan ( Binti Home )

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

13 reacties

 1. Ik ben zo’n fan van Zenza! Ik vind echt alles mooi, En prachtige foto’s weer Souraya, ik blijf het steeds maar zeggen :-) Woon je nog steeds in de buurt? Keertje thee drinken in Leiden of Leiderdorp?

 2. Woow prachtig. Ik kende Zenza niet eens,
  Wat een mooie spullen allemaal.. de kussens en de stoel en die schalen/kommen.
  Glittery heerlijk.

  Mooie foto’s!

 3. Zenza is leuk! Ik heb twee hele lieve witte musjes van keramiek van Zenza. Ook de lampen en schalen vind ik prachtig, maar helaas vaak net een beetje te duur voor mijn zeer zeer low-budget-woon-budget… :P

 4. Wauw wat sprookjesachtig mooi!
  Ik zou alles wel willen hebben…

 5. Pingback: Hanging planters for Urban Jungle Bloggers | Binti Home Blog

 6. Pingback: Hanging planters for Urban Jungle Bloggers

 7. Pingback: Binti Home Blog in Vtwonen Blogazine 2015 én genomineerd voor vtwonen Meet the Blogger advanced award 2015 | Binti Home Blog

 8. Pingback: Creativity Is Just Connecting Things – Kalopsia.nl

 9. Pingback: Déco: les fauteuils tendances du moment ! - Blog déco, lifestyle et DIY

 10. Pingback: Le fauteuil Emmanuelle, pour un air 70’s | Elephant in the Room

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.