Style I Create

BintiHomehuisinspiratieinterieur-1
My Home
Ik ben erg gelukkig in mijn huis waar ik sinds juni 2014 woon. In My Home deel ik geregeld foto’s en snapshots van mijn huis en studio.
Lees meer

 

BintiHomestylingStekMagazineoktober2014-1

Styling Ideas
In deze categorie deel ik styling ideeen voor het creëren van een persoonlijk interieur. Door het zoeken van een balans in kleurgebruik, materiaal en stijl ontstaat er een persoonlijke sfeer waar je je helemaal thuis voelt!
Lees meer.. 

 

interieurontwerpmoodboardindustrieelnieuwbouwwoningbintihome
Colour Moodboards
Voor elke stylingklus of interieurontwerp maak ik een moodboard. Met een moodboards kan ik goed een sfeer laten zien die ik heb bedacht voor een project. In deze categorie deel ik moodboards van projecten maar ook moodboards die ik speciaal voor Binti Home Blog heb samengesteld. Kleur speelt altijd de hoofdrol!
Lees meer..

 

 

urbangreenstylingLR
Shop the style
Op Binti Home Shop verkoop ik producten die zo in mijn eigen interieur kunnen staan! De gelimiteerde collectie in de shop zorgt voor een wisselende collectie en zo krijgt de shop steeds weer een andere look. In deze categorie deel ik inspiratie voor het combineren van verschillende producten bij elkaar tot een mooie sfeer.
Lees meer..

 

BintiHome-FlairBlog-1-1

Green & Flowers
Ik ben gek op bloemen en planten! In mijn huis staan dan ook veel verschillende planten én bijna altijd bloemen. In Green & Flowers deel ik graag de foto’s van projecten en styling waar bloemen en planten in voorkomen.
Lees meer…

 

Youtube stylingvideo’s
Abonneer je op mijn youtube kanaal
om op de hoogte te blijven van de nieuwste stylingvideo’s en vlogs