WownbyBintiHome sneak peek WOWN Collectie ©BintiHome

Zo spannend om een sneak peek met jullie te delen van mijn eigen collectie die ik heb ontworpen voor WOWN!

Mijn eigen WOWN collectie

Het lijkt nog steeds een beetje onwerkelijk. In ons huis staan sinds een week allemaal producten die ik zelf heb ontworpen. Wat een jaar geleden begon met een creatief plan is uiteindelijk uitgegroeid tot een concreet product, nee zelfs een complete collectie! We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt achter de schermen. Op de Vtwonen & Designbeurs gaven we al even een sneak peek en de reacties waren zo ontzettend leuk. De eigen ontworpen tafel, wat tevens een poef is door een rond kussen erin te leggen, is een echte hit! Zo leuk :). Het heeft even op zich laten wachten tot we weer wat konden delen maar binnenkort is het écht zover. Met een paar weken kunnen we echt alles delen, wanneer het te koop is én vooral de rest van de producten uit de collectie.

WownbyBintiHome sneak peek WOWN Collectie ©BintiHome

Styling en fotografie WOWN collectie

De afgelopen week heb mijn WOWN collectie gestyled en gefotografeerd in ons eigen huis. Dat is toch wel echt een feestje, helemaal omdat de producten zo goed in ons huis passen. De kleuren zijn zo warm en sfeervol. Jullie weten natuurlijk dat ik gek ben op kleur en met name okergeel, mint en goud. Uiteraard heb ik die kleuren terug laten komen in mijn WOWN collectie.

Wil je meer zien en lezen over de producten uit deze collectie? Lees dan hier de blog die ik schreef voor WOWN. Daarnaast kan je je trouwens ook inschrijven voor de nieuwsbrief ( op de wown site ) zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste blogs. Want ook Suzanne en Anki delen binnenkort hun collecties!

WownbyBintiHome sneak peek WOWN Collectie ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home