We wonen hier nu 1,5 maand, en oh wat wonen we fijn. In de hometour heb je kunnen zien dat we hebben gekozen voor een witte vloer. Prachtig. Witte vloer, witte wanden, witte trappen. Een prachtige basis om verder ‘in te kleuren’ en te mogen inrichten. Wel betekent een witte vloer: heel veel schoonmaken. Je ziet hier namelijk álles op. En eerlijk? Ik vind dat niet eens zo erg, want juist omdat je alles ziet maak ik ook continue schoon. Persoonlijk is schoonmaken niet mijn favoriete bezigheid, maar nu met een witte vloer, een peuter in huis én het zand wat continue binnenkomt omdat ze nog aan het bouwen zijn in de wijk, kan ik niet anders.

Onmisbaar: De steelstofzuiger

Omdat ik niet zoveel van stofzuigers weet vroeg ik een tijdje geleden om ervaringen op Instagram. En dan met name de ervaringen met een steelstofzuiger. Ik had namelijk nog steeds een redelijk onhandige kleine stofzuiger met snoer. Het leek mij daarom wel handig om aan een steelstofzuiger te denken om zo makkelijker én sneller schoon te kunnen maken. Ik kreeg veel reacties en o.a. ook over de steelstofzuiger van Rowenta.

Niet kort daarna ontving ik de Rowenta Air Force Flex 560 steelstofzuiger thuis. En eerlijk? Deze steelstofzuiger is werkelijk fantastisch. Dat ik, die niet zo van schoonmaken houdt, dit nog zou zeggen haha. Ik pak nu dagelijks meerdere keren de steelstofzuiger erbij en Younes helpt gezellig mee. Hij vindt vooral het Led lichtje dat uit de zuigmond komt interessant. En dat is ook super handig want daardoor zie je precies wat je opzuigt haha. Ik gebruik deze steelstofzuiger heel graag, en neem hem moeiteloos mee naar de 1e verdieping of de zolder. Waar ik voorheen het altijd een ‘gedoe’ vond om te stofzuigen vind ik het nu serieus leuk haha.

Wat ik ook erg handig vind is de flex functie, de steel kan je namelijk met één knop laten buigen. Op deze manier kan je heel makkelijk onder de eettafel, salontafel, kasten etc. schoonmaken. Ook zitten er wieltjes onder de zuigmond waardoor je flexibel overal heen rijdt. Zo manoeuvreer ik moeiteloos langs Younes zijn speelgoed of de stoelpoten. ;). Daarnaast zit er meteen een kruimeldief aan vast dus als je de stang eraf klikt maak je gemakkelijk de trap, bovenop een dressoir of de vensterbank schoon.

Rowenta Flex steelstofzuiger ©BintiHome-4

Praktische punten op een rij:

Nog even wat praktische punten op een rij van deze Rowenta Air Force Flex 560 steelstofzuiger:

 • Doordat de stofzuiger flexibel is, kan je de buis buigen en zo heel gemakkelijk onder laag meubilair stofzuigen
 • Je kan de steelstofzuiger op elke vloer gebruiken
 • Ook kan je hem gebruiken om plekken schoon te maken waar je niet 1,2,3 bij komt (door de steel te gebruiken en de zuigmond te verwijderen)
 • De verschillende geïntegreerde borsteltjes en opzetstukken maken het stofzuigen super makkelijk, van de bank (met de speciale sofa brush) tot de plinten en lastig bereikbare hoekjes
 • LED- verlichting zorgt ervoor dat je beter zicht hebt bij het stofzuiger
 • De steelstofzuiger gaat 30 minuten mee en dan laad je hem weer op
 • De handige accessoires maken het mogelijk om gemakkelijk meubilair schoon te maken, maar zorgen ook dat je snel dierenharen kunt verwijderen en hoekjes en kieren kunt schoonmaken
 • De filter kan je wassen
 • Er zit een Boost functie op waarbij je nog meer kracht hebt
 • Wat goed is om te weten dat je na aankoop van een Rowenta steelstofzuiger de mogelijkheid hebt om deze via Rowenta binnen 90 dagen te retourneren als je ontevreden bent, klik hier voor alle info hierover.
 •  Er loopt trouwens een leuke actie die ik mag delen: T/m 31 januari 2021 krijg je tot €100 geld terug op verschillende Rowenta stofzuigers. Kijk hier voor meer informatie.

Deze blog is een samenwerking met Rowenta

Meer inspiratie over ons nieuwe huis?: