Binnenkijken Hal styling inspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome

Het is December en zelfs hier in Egypte wordt het al wat kouder. Het is niet te vergelijken met het weer in Nederland natuurlijk maar het is zeker de tijd voor sjaals, warme kleding en winterschoenen. Meteen een mooi moment om mijn hal te laten zien.

[ Read more in English below ]

Opbergideeën in de hal

Toen ik hier kwam wonen was de hal helemaal wit en lag deze vloer er al in. De kast met witte hoge deuren ervoor was ook al aanwezig, lucky me! Ik heb nog wel een nieuw idee voor deze deuren voor het nieuwe jaar. Het is echt ontzettend fijn om een garderobekast te hebben waar ik de jassen kan ophangen, mijn schoenen kan neerzetten en mijn sjaals kan opbergen in grote manden. Ik koos voor witte kledinghangers voor een rustige uitstraling. De opbergmanden zijn van grijs vilt welke ook weer passen bij de rustige uitstraling van de hal.

When I came to live here the hallway was completely white and the floor was already there. The white high doors where also here, lucky me! I do have a new idea for these doors for the new year. It is truly a privilege to have some storage space for my wardrobe, where I can put my shoes and my scarves can be stored in large baskets. I chose white clothes hangers for a peaceful atmosphere. The storage baskets are made of grey felt that also fit again by the calm appearance of the hall.

Ronde spiegels in de hal en de kleur aubergine

Een warme kleur wat je nog niet heel veel terug ziet in het interieur is aubergine/paars tinten. Deze aubergine kleur is een warme en sfeervolle kleur. Ik heb deze kleur eerder toegepast in een interieurontwerp voor Rtl4 programma Eigen Huis en Tuin. De frisse mintgroene kleur op de wand ( L0.05.75 van Flexa ) past ook erg mooi in combinatie met het wit maar ook het materiaal hout staat hier zo sfeervol bij. Zo heb ik verschillende ronde spiegels opgehangen welke ik heb gekocht in verschillende winkels in binnen en buitenland.

Spiegels :
– rechts onder : 50cm van Ikea
– rechts boven : ronde koperen spiegel van Storewithoutaname op een vintage houten schijf
– midden : deze ronde spiegel nam ik mee uit conceptstore 33 Rue Majorelle uit Marrakech- links boven : Een ronde houten spiegel welke ik heb gekocht bij een kringloopwinkel en lichter heb geschuurd
– links onder : ronde spiegel van koper welke ik heb gekocht in Brussel tijdens het weekendje weg (citytrip zie je hier)

Juist de combinatie van verschillende spiegels in grootte en materiaal zorgt voor een sfeervol en speels geheel. Wel heb ik gekozen voor dezelfde vorm, rond, om toch een eenheid te creëren.

A warm colorpalette that you do not see very often in the interior is purple hues. This aubergine/’eggplant’ tone is a warm and atmospheric color. The fresh mint green color fits very nicely with the white but also the material wood is so stylish at here. So I have several round mirrors hung which I bought at different stores in Holland and abroad.
It is the combination of different sizes and materials what makes an attractive and playful look. Well, I chose the same shape, round,  to create a united story what fits together.

Stylingtips voor in de hal

Boven mijn radiator heb ik een plank bevestigd waar ik wat decoratie op heb gehangen. Ik heb expres gekozen voor een witte plank omdat dit mooi staat bij de rest van het witte houtwerk in de hal. Op deze plank heb ik een mix van accessoires neergezet zoals wat vazen ( witte en twee transparante zijn van Hema ), en een aubergine/marsala vaas uit mijn webshop. Ik werk ook graag met planten en bloemen in mijn hal omdat ik vind dat dit een welkoms gevoel geeft. Een leuke stylingtip vind ik dat een vetplant niet altijd in een pot gezet hoeft te worden. Je kan de plant ook ( met bakje) in een vaas zetten. De spiegels in de hal vind ik echt super fijn omdat ik zo nog snel even naar mijn outfit kan kijken voordat ik de deur uit ga en het geeft de hal ook een ruimtelijke uitstraling. Voor een lekkere geur in de ruimte heb ik ook wat geurstokjes neergezet, de Linen scented sticks van Hema zijn op dit moment mijn favoriet. Het is super fijn thuis komen met zo’n heerlijke geur als ontvangst.

Above my radiator, I have attached a shelf. I have chosen for a white shelf because it looks nice with the rest of the white woodwork in the hall. On this board, I put down a mix of accessories like vases (white and two are transparent from dutch brand store Hema) and an marsala vase from my shop. I also enjoy working with plants and flowers in my hallway because I think it gives a welcome feeling. A nice stylingtip I think is that a succulent not always have to be put in a jar. You can put the plant (with tray) in a vase like I did. The mirrors in the hall is nice to have a quick look at my outfit before I leave home. For a nice smell in the room, I have put some fragrance sticks, the Linen scented sticks Hema are currently my favorite. It’s very nice to come home and being welcomed with such a wonderful scent.

Heb jij ook een fijne hal om binnen te komen? En wat zijn jouw stylingtips voor deze ruimte?
Do you also have a nice hallway? And do you like to share your styling tips for this space?

Ronde spiegels in de Hal inspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome

Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome-3

ronde spiegels Hal styling inspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome

Garderobekast in de Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome-12

Bloemen Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome-8

Hal styling inspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome

Opbergen hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome-15

geurstokjes Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome

Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome

kledinghangers wit Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome-14

Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome-5

Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome

groen Hal styling wooninspiratie mintgroen en aubergine voor Hema Blog ©BintiHome-4

 

 

Bewaren