Productontwerp

Productontwerp

Al een aantal jaar heb ik een passie voor productontwerp. Zo ben ik begonnen met samenstellen van een collectie van basic linnen kussens welke door mijn moeder worden gemaakt.

Handgemaakte producten Egypte

Maar ook heb ik samen met mijn vader diverse plekken in Egypte bezocht om mijn eigen collectie op ambachtelijke wijze te laten maken. Zo heb ik mijn eigen Olla vazen welke ik verkoop in Binti Home Shop. Maar ook heb ik een velvet kussencollectie ontworpen voor het Egyptische textielmerk Inca&Co.

WOWN! collectie

En in 2018 zal mijn eigen collectie die ik heb ontworpen voor Wown op de markt komen. Super spannend!

Mijn eigen collectie Binti Home glasblazen Cairo

WOWN! ByBintiHome ©BintiHome-101

OFFICIËLE LANCERING WOWN!

 WOWN! is officieel gelanceerd! Een unieke samenwerking waarvoor ik een eigen interieurcollectie heb ontworpen welke verkocht wordt bij…