Productontwerp

Mijn eigen collectie Binti Home glasblazen Cairo

Productontwerp

Al een aantal jaar heb ik een passie voor productontwerp. Zo ben ik begonnen met samenstellen van een collectie van basic linnen kussens welke door mijn moeder worden gemaakt.

Handgemaakte producten Egypte

Maar ook heb ik samen met mijn vader diverse plekken in Egypte bezocht om mijn eigen collectie op ambachtelijke wijze te laten maken. Zo heb ik mijn eigen Olla vazen welke ik verkoop in Binti Home Shop. Maar ook heb ik een velvet kussencollectie ontworpen voor het Egyptische textielmerk Inca&Co.

WOWN! collectie

In maart 2018 is mijn eigen collectie ontworpen voor Wown gelanceerd, exclusief verkrijgbaar in de winkels van Kwantum. Vervolgens is er in november 2018 nog een tweede collectie uitgekomen. Inmiddels is de volledige limited edition collectie uitverkocht.

 


WOWN! BY BINTI HOME – SHOP HIER MIJN COLLECTIE!

WOWN! BY BINTI HOME – SHOP HIER MIJN COLLECTIE!

WOWN! by Binti Home collectie is nu verkrijgbaar bij de Kwantum en ik heb nog steeds het gevoel dat ik droom. WOWN! by Binti Home exclusief bij Kwantum Mijn eigen WOWN! by Binti Home collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij de Kwantum, can you still pinch me?! De...
Met interieurmerk WOWN! wordt een droom werkelijkheid

Met interieurmerk WOWN! wordt een droom werkelijkheid

    WOWN!…de dag nadat we WOWN! hebben gelanceerd… dit gaat er door mijn hoofd! The day after Ken je dat gevoel? Dat je wakker wordt, met een voldaan gevoel maar tegelijkertijd een heel ‘druk’ hoofd vol indrukken? Bijvoorbeeld omdat...
OFFICIËLE LANCERING WOWN!

OFFICIËLE LANCERING WOWN!

 WOWN! is officieel gelanceerd! Een unieke samenwerking waarvoor ik een eigen interieurcollectie heb ontworpen welke verkocht wordt bij… WOWN! Ja je leest het goed! Vandaag is dan eindelijk de officiële lancering van WOWN! een feit. Een nieuw merk dat wij meer...
SHOP my velvet cushions here + Home Decor ideas

SHOP my velvet cushions here + Home Decor ideas

Do you want to shop my own velvet cushions? And do you also want to know how to style them in your own home? Check it out here! First some shopping? Go down this page to choose your favorite cushion! Home Decor ideas with velvet cushions In my previous post I shared...
NEWS : My own velvet trend collection!

NEWS : My own velvet trend collection!

Tadaa! Finally I can share the big news with all of you! I designed my own velvet trend collection for the Egyptian brand Inca & Co. Velvet trend collection About one year ago the Egyptian brand Inca and Co asked me if I want to design my own collection for them....
VIDEO | Dying my own wool in Cairo and a photoshoot for El Nile

VIDEO | Dying my own wool in Cairo and a photoshoot for El Nile

After my Cairo video adventures part 1 I am happy to share with you part 2! Naast mijn Cairo vlog deel 1 kan ik nu eindelijk deel 2 ook met jullie delen! Cairo adventures In this video I give you a view behind the scenes of a 4 day photoshoot I did for El Nile. Also I...
Mijn eigen mond geblazen vazen laten maken in Caïro!

Mijn eigen mond geblazen vazen laten maken in Caïro!

Mag ik je voorstellen aan Olla? Olla is een vaas van gerecycled glas welke met liefde wordt gemaakt in Caïro door lokale glasblazers. Met deze fotoserie laat ik je graag kennis maken met Olla én kan jij binnenkort ook jouw eigen Olla in huis hebben staan! May I...