Presenteren, lezing, workshops

Presenteren interieurstyling en lezing ondernemen workshops moodboards Binti Home

Sinds twee jaar geef ik regelmatig een lezing over ondernemen. Maar ook een presentatie interieurstyling of mijn passie voor kleur en interieur. Het leuke aan presenteren en of het geven van een lezing is dat ik mijn liefde voor mijn vak met andere mensen kan delen. Dit kan een zakelijke lezing of presentatie zijn. Hierbij geef ik tips over ondernemen of hoe je zichtbaar blijft online. Maar ook voor particulieren geef ik lezingen waarbij ik mijn styling tips deel en hoe mensen van hun huis een thuis kunnen maken. Voorop staat dat ik met veel enthousiasme het publiek probeer te inspireren en enthousiasmeren.

Zie hieronder een reeks aan opdrachten die ik heb gerealiseerd in binnen,- en buitenland.


Lezing over ondernemen, fotostyling en fotografie

Lezing over ondernemen, fotostyling en fotografie

En daar sta je dan, twee dagen achter elkaar voor een grote groep te spreken. Als je mij begin vorig jaar had verteld dat ik lezingen zou geven aan ondernemers en creatieven dan had ik gelachen. ‘Ik een lezing geven?’ ‘Ik weet niet of ik dat wel...
Lezing en workshop moodboards maken JOTUN

Lezing en workshop moodboards maken JOTUN

Lezing en workshop moodboards maken voor het verflabel Jotun in Cairo. Workshop moodboards maken Voordat ik meer ga vertellen over de workshop moodboards maken, eerst even wat eraan vooraf ging. Tijdens de verbouwing en inrichting van ons tweede huis in Cairo werkte...