Presenteren

Presenteren interieurstyling en lezing ondernemen workshops moodboards Binti Home

Presenteren, lezing en workshops

Sinds twee jaar geef ik regelmatig een lezing over ondernemen. Maar ook een presentatie interieurstyling of mijn passie voor kleur en interieur. Het leuke aan presenteren en of het geven van een lezing is dat ik mijn liefde voor mijn vak met andere mensen kan delen. Dit kan een zakelijke lezing of presentatie zijn. Hierbij geef ik tips over ondernemen of hoe je zichtbaar blijft online. Maar ook voor particulieren geef ik lezingen waarbij ik mijn styling tips deel en hoe mensen van hun huis een thuis kunnen maken.

Voorop staat dat ik met veel enthousiasme het publiek probeer te inspireren en enthousiasmeren.

Zie hieronder een reeks aan opdrachten die ik heb gerealiseerd in binnen,- en buitenland.