A couple of weeks ago photographer Danielle visited me in my home to photograph me for an item about entrepreneurship for LEVEN magazine.

Een paar weken geleden kwam fotografe Danielle bij mij thuis langs om een foto te maken voor een stuk over ondernemen in het tijdschrift LEVEN.

Ondernemen

Running my own company is what I love to do the most. Since 3 years I work fulltime for Binti Home and some dreams I’ve had some years ago already became reality. Entrepreneurship gives me the freedom to do what I like and to live my passion. Despite the hard work, it doesn’t always feels like work and this is why my company gives me so much satisfaction. Sometimes I get the request to participate in an interview. If someone wants to write about me for a blog or magazine it feels really like a big compliment!

Ondernemen vind ik het allerleukste dat er is. Sinds drie jaar ben ik fulltime aan de slag voor Binti Home en een aantal dromen die ik een aantal jaren geleden had zijn inmiddels werkelijkheid geworden. Ondernemen geeft mij de vrijheid om te doen wat ik leuk vind en waar mijn hart ligt. Ondanks dat het hard werken is voelt het dan ook niet altijd als werken en geeft ondernemen bij ontzettend veel voldoening. Soms krijg ik het verzoek om mee te werken aan een interview, als iemand iets over mij / mijn bedrijf wil schrijven voor een blog of tijdschrift voelt dat echt als een groot compliment.

Inspiring collaborations

So a couple of weeks ago Danielle Reizevoort visited my home. She’s a talented photographer and shoot many beautiful portrets. It was fun to have her over because we immediately started talking about entrepreneurship and how we both think about creation, living our passion and our future goals. It gives me so much energy to talk with inspiring people and would love to work with Danielle one day. It’s the fun thing about our job, we are able to meet so much new people and looking for new collaborations. We’ve only had to take some shots and I believe this portret is a beautiful one. I love it especially because its in my home so a real reflection of myself and of my business Binti Home.

Een paar weken geleden kwam Danielle Reizevoort bij mij thuis langs. Ze is een getalenteerde fotograaf en heeft al veel mooi werk op haar naam staan. Het was erg gezellig om haar op bezoek te hebben en we raakten niet uitgepraat over ondernemen, creëren, onze passie en onze toekomstdromen. Het geeft mij ontzettend veel energie om met andere inspirerende mensen te praten. Het ontmoeten van nieuwe mensen en  de eventuele nieuwe samenwerkingen die daaruit ontstaan is dan ook ontzettend leuk aan mijn werk. Danielle hoefde maar een paar foto’s te maken en eigenlijk was deze setting midden in mijn huis meteen de favoriet. De foto weerspiegelt mooi de uitstraling van mijn bedrijf.

LEVEN Leiden Spring Edition - Binti Home Souraya Hassan

Leven Magazine

This photo was taken for a small portret in the newest Spring edition of Leven magazine ( Leiden). In this edition you’ll read more about 9 young entrepreneurs who run their own business or following their passion. I am proud to be featured in here and Danielle is too! Here you can see my portrait but definately take a look in the magazine ( pages 120-123 ) to read more about the other entrepreneurs as well.

De foto is gemaakt voor een klein portret in de nieuwste editie van Leven Magazine ( regio Leiden). In deze editie lees je meer over 9 jonge ondernemers ( onder de 30 jaar ) die ieder een eigen bedrijf runnen of een passie volgen. Ik ben erg trots dat ik één van deze ondernemers ben samen met Danielle. Hier deel ik alvast mijn stukje maar neem zeker een kijkje in het magazine ( pagina 120-123) om meer te lezen over de andere ondernemers.

Foto : Danielle Reizevoort for Leven Magazine

Bewaren

Bewaren