Travels I Make

Abcyou Valencia
Hotspots & Restaurants
Ik hou erg van reizen en het bezoeken van nieuwe steden, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik deel dan ook graag de must-see hotspots en de fijnste adresjes voor restaurants en cafe’s.
Lees Meer…

 

Rue de Majorelle Marrakech

Conceptstores & Shops
Winkels zijn altijd een inspiratiebron… ik maak hier dan ook graag foto’s om te herinneren én om later nog eens terug te gaan!
Lees meer..

 

Sequoia Egypte Zamalek Binti Home
Egypt, my second home
Ik kom heel graag in Egypte, voor mijn vader, familie en vriendinnen. Daarnaast ben ik met Binti Home ook een project aan het opzetten in Egypte voor mijn eigen collectie. Volg alle ontwikkelingen van de collectie, inspirerende plekken en persoonlijke verhalen in Egypt, my second home.
Lees meer..