Photography Fest Amsterdam at ShowUp fair 2014

Last monday I was in Amsterdam for the trade fair Show up. I’ve post a blog earlier this week, you can read it here. I was asked by Fest Amsterdam to  photograph their stand. So here I want to show you the beautiful new products in their collection. Im in love with their new sofa Azio, available in beautiful fabrics in many colours. Do you like this sofa too? I’ll like to help you with choosing the right colours for you interior. Soon also some really nice products in my shop! :) //

Afgelopen maandag ben ik naar de beurs Showup geweest in Amsterdam. Van de week schreef ik hier al een blog over, lees die blog hier. Ik werd door Fest Amsterdam gevraagd of ik wat foto’s wilde maken van hun stand. Hierbij deel ik dan ook graag wat foto’s van hun prachtige nieuwe collectie! De nieuwe bank Azio vind ik werkelijk prachtig en is verkrijgbaar in prachtige stoffen in verschillende kleuren. Vind je deze bank ook mooi? Ik help graag met het adviseren van de juiste kleuren passend bij het interieur. Binnenkort ook nieuwe producten van Fest in mijn shop. 

Photography : Souraya Hassan, Binti Home 

7 reacties

  1. Prachtige reportage! :) Love it! x

  2. Wat een mooie spullen!
    Ik ben verliefd op het kleed….

  3. Wauw, prachtige foto’s en een hele mooie stand!
    Liefs Cindy

  4. Super, ik ben benieuwd naar de nieuwe producten in je shop!

  5. …Ik hoop dat die pastel-fluor trend nog heeeel lang blijft hangen!

  6. Pingback: Nieuwe collectie van Fest Amsterdam tijdens ShowUp 2016 -

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.