Persoonlijke kerstkaarten versturen vanuit Egypte met Greetz ©BintiHome

Ik hou van tradities! Zoals ieder jaar stuur ik ook dit jaar weer persoonlijke kerstkaarten vanuit Caïro.

Persoonlijke kerstkaarten

Wat gaat de tijd toch snel, we zitten midden in december en ik zie op Instagram de ene kerstboom na de andere. Zo gezellig! Hier in Egypte vieren we niet echt kerst maar volgend jaar tuigen we hopelijk de kerstboom in Nederland weer op. Ik hou van tradities! Zo ook het versturen van kerstkaarten en dan met name persoonlijke kerstkaarten.

Ik moet dan meteen denken aan vroeger. Samen met mijn moeder zat ik uren lang aan de eettafel om persoonlijke kerstkaarten te knutselen. Glitters, sterren en plakplaatjes kwam aan te pas. Tegenwoordig ben ik niet zo heel erg meer van het knutselen haha ;) maar vind ik het alsnog leuk om een persoonlijk tintje te geven aan de kerstkaarten.

Persoonlijke kerstkaarten versturen vanuit Egypte met Greetz ©BintiHome

Persoonlijke kerstkaarten versturen vanuit Egypte met Greetz ©BintiHome

Kaart vanuit Caïro

Ik denk dat dit alweer het vierde jaar op rij is dat ik in de decembermaand in Egypte ben. De wintertijd is eigenlijk het fijnste om in Egypte te zijn. Alhoewel we het wel erg jammer vonden dat we de sneeuw hebben gemist van de afgelopen week. Maar dankzij instagram hebben we wel genoten van alle prachtige witte plaatjes!

Ik hou graag de traditie erin om kerstkaarten te sturen en dat doe ik elk jaar via Greetz. Wellicht kennen velen van jullie deze online kaartservice al. Je kan heel gemakkelijk een kaartje sturen én zelfs kleine cadeautjes. Wat ik zo handig vind is dat, zelfs als ik in Caïro ben, ik toch gewoon een kaartje kan sturen.

Ik gebruik Greetz al jaren en stuur ik geregeld een verjaardagskaart via deze site. Dan ook weer met een persoonlijke noot. Het leukste vind ik dat je zelf foto’s en teksten toe kan voegen aan de kaarten, dit maak het dus net wat persoonlijker. Ook kan je de kerstkaarten personaliseren of zelfs een kerstboeket of kerststukje meesturen.

Persoonlijke kerstkaarten versturen vanuit Egypte met Greetz ©BintiHome

Dankbaar

Hebben jullie dat ook? Dat je aan het einde van het jaar even stil staat bij wat er in dat jaar allemaal is gebeurd? Wat ik in mijn vorige blog al vertelde is dat ik de laatste weken sowieso erg bewust ben van op het moment. Zo kijk ik graag terug naar dit afgelopen jaar. Er zijn hele mooie momenten geweest zoals onze bruiloft in Nederland én Egypte en het verhuizen naar ons nieuwe huis. Helaas ook hele verdrietige i.v.m het verlies van mijn allerliefste oma.

Ik stuurde daarom ook een persoonlijke kerstkaart en kerststukje naar mijn moeder. Om haar te bedanken voor haar onvoorwaardelijke steun en ook te vertellen dat ik trots op haar ben. Een klein cadeautje terwijl ik in Egypte zit maakte haar erg vrolijk. Het kerststukje staat nu erg mooi in haar huis, ik koos voor het Kerststukje op de berkenplank. Zij stuurde mij onderstaande foto’s toe, leuk hè?

Kerststukje op Berkenplank greetz Persoonlijke kerstkaarten ©BintiHome

Kerststukje op Berkenplank greetz Persoonlijke kerstkaarten ©BintiHome

Zakelijk gezien was het een erg mooi jaar. Ik wilde daarom naast de kerstkaarten naar mijn familie en vrienden ook wat kaarten sturen naar zakenrelaties. En i.p.v. een ‘zakelijke kaart’, we zijn immers niet voor niets creatief ;) , heb ik ook persoonlijke kerstkaarten gestuurd naar verschillende bedrijven. Met voorop wat foto’s van gerealiseerde projecten om zo toch even te bedanken voor de fijne samenwerking. En ook een mooi en inspirerend nieuw jaar toe te wensen.

Persoonlijke kerstkaarten Greetz Binti Home Flexa ©BintiHome

Persoonlijke kerstkaarten Greetz Binti Home Het Bloemenbed ©BintiHome

Persoonlijke kerstkaarten Greetz Binti Home The Gardeners ©BintiHome

Ik vind het belangrijk om even stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd en mensen te bedanken. Samen met alle lieve mensen om mij heen is dit een heel bijzonder jaar geweest. Ik heb dan ook erg veel zin in 2018! Ga jij ook aan de slag met persoonlijke kerstkaarten? Ik ben erg benieuwd hoe jouw kerstkaart eruit gaat zien. Alvast fijne kerstdagen toegewenst samen met jullie geliefden!

Foto’s : Souraya Hassan, Mahmoud Sherif, Hilma Westdijk

Deze blog is een super leuke samenwerking met Greetz!