Over mij

Souraya-Hassan-Binti-Home-Interieurstyling-wooninspiratie-kleuradvies-interieurinspiratie
Foto: Esther Steenvoorden

Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke interieur en lifestyle blog.

Al bijna 10 jaar(!) is Binti Home Blog mijn persoonlijke interieur platform waar ik al mijn kennis, expertise én inspiratie deel op het gebied van interieur, inrichten en (brand) styling. Binti Home is mijn eigen onderneming sinds 2009 waarmee ik de afgelopen jaren fantastische opdrachten heb mogen realiseren. Denk aan interieurontwerp voor particulieren en bedrijven. Maar ook styling, fotografie én het maken van video’s voor verschillende merken en tijdschriften. Zie hier een overzicht van de opdrachtgevers van Binti Home  en de projecten die ik heb mogen realiseren. Ik deel hier ook graag mijn ondernemerstips en ik geef een kijkje achter de schermen door middel van weekvlogs.

Het allerleukste aan mijn werk vind ik het creëren van een sfeer met de juiste combinatie van kleur, materialen en producten. Of dit nu voor een interieurontwerp, een blogpost, campagne of video is… dat maakt eigenlijk niet uit. Mijn passie ligt echt bij styling en het creëren van een sfeer dat past bij een persoon of merk

Wil je samenwerken of gewoon even hallo zeggen? Neem dan hier contact op. Uiteraard zou ik het heel erg leuk vinden als je mij blijft volgen, je kan de app Bloglovin’ downloaden of volgen per e-mail ( zie button aan de rechterkant >>). Soms wordt er over mij geschreven in de (online) pers. Dat maakt mij zo blij en trots. Hier kan je een overzicht zien!

Veel inspiratie toegewenst op mijn persoonlijke interieur en lifestyle blog.

Liefs Souraya

Souraya Hassan stylist online ondernemer Binti Home

Feitjes

  • Souraya Hassan, 31 jaar
  • Getrouwd met mijn grote liefde Mahmoud
  • Moeder van zoontje Younes sinds 03-02-2019, #bintibabykamer
  • Woont in Hoofddorp én ook een tweede huis in Cairo
  • Ik laat mij inspireren door mijn Nederlandse / Egyptische afkomst
  • Styling en fotografie is mijn passie
  • Liefde voor het creëren van sfeervolle interieurs
  • Ook nieuwe liefde gevonden in het maken van video’s
  • Vrije tijd : reizen, uiteten, naar het strand
  • Droom : Grootste persoonlijke interieur platform van Nederland worden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren