Opbergtips voor de badkamer ©BintiHome

In deze blog weer een mini make over inclusief opbergtips voor de badkamer.

Opbergtips voor de badkamer

Stap voor stap wordt ons huis steeds meer een thuis. En het voelt zo goed om in huis bezig te zijn! Nadat we aan de slag zijn gegaan met de woonkamer make over en de hal make over wilde ik de badkamer ook wat gezelliger maken. We hebben een erg ruime badkamer met een bad, aparte douche cabine en wastafel. Zo fijn! Omdat het een huurwoning is kunnen we geen hele badkamer verbouwing doen dus wilde ik aan de slag met wat styling om de ruimte wat meer eigen te maken. Ik miste namelijk wat sfeer en opbergruimte in de badkamer. Daarom heb ik hier een Piet Hein Eek kastje neergezet welke ik een paar jaar geleden heb geschilderd. Hij past perfect naast het bad en een goede mogelijkheid om handdoeken in op te bergen. Ik vind het namelijk prettig om bepaalde dingen uit het zicht te kunnen opbergen.

De bovenkant van het kastje leent zich ook goed op verschillende opbergdozen neer te zetten. Zo vind ik de Ribbon opbergdoos erg handig om hier shampoo en lotion in op te bergen. Hierbij vind ik het juist fijn dat hij geen deksel heeft en ik de producten meteen binnen handbereik heb. Op de grond heb ik een grote versie van deze plastic opbergdoos neergezet om de föhn en stijltang in op te bergen. Ondanks dat ik erg van natuurlijke materialen hou is het materiaal plastic erg geschikt voor de natte ruimte. Het ziet er meteen zo opgeruimd uit!

Opbergtips voor de badkamer ©BintiHome

Opbergtips voor de badkamer ©BintiHome-6

Verschillende opbergmogelijkheden

Naast de opbergdozen kan je ook kiezen voor andere opbergmogelijkheden. Zo heb ik een weckpot gebruikt om de wattenstaafjes in op te bergen. Daarnaast een opbergdoosje welke ik heb meegenomen uit Egypte, hier berg ik graag mijn oorbellen in op. Juist de mix van opbergmogelijkheden zorgt voor een speels effect in de badkamer. En uiteraard werk ik, net als in iedere ruimte in huis, ook hier weer met een kleurenpalet. Lichtgrijs, zacht blauw, wit en okergeel als accentkleur.  Dit komt terug in het vloerkleed, de vuilnisbak maar ook de opbergdozen.

Zie je trouwens de plank op de verwarming? Ook hier gebruikte ik weer de verwarming klemmen welke ik bij de bouwmarkt kocht. Naast de hal gebruik ik ze dus ook in de badkamer. Een slimme budget tip voor als je toch de bovenkant van de verwarming wilt afdekken én meteen extra opbergruimte!

Opbergtips voor de badkamer ©BintiHome

Opbergtips voor de badkamer ©BintiHome

Planten in de badkamer

Uiteraard mogen planten ook niet ontbreken in de badkamer. Planten maken elke ruimte in huis super gezellig! Deze Knit plantenhanger van Curver matcht erg goed in de ruimte. Ik vind het gebreide motief erg speels staan en de lichtblauwe kleur past weer goed in het kleurenpalet. De hanger kocht ik in grijs en spoot ik goud om dit goudaccent weer door te voeren in de badkamer. Op het plankje naast de wasbak heb ik ook een plant neergezet. Voor de haarborstels en make-up kwasten heb ik een ronde Knit opbergbox gebruikt. Het formaat is erg handig en ook hier kan ik de producten makkelijk pakken. Ik vind het erg leuk staan bij elkaar! Zo leuk om te zien dat je met een aantal kleine aanpassingen alweer een hele andere sfeer kan creëren.

Opbergtips voor de badkamer plantenhanger ©BintiHome

Opbergtips voor de badkamer en planten idee ©BintiHome-10

Opbergtips voor de badkamer ©BintiHome

De badkamer is soms een ruimte die als laatste aangepakt wordt maar ik ben heel erg blij dat deze ruimte nu ook in de basis af is! Ga jij ook aan de slag met deze opbergtips voor de badkamer ?

Opbergtips voor de badkamer ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Meer inspiratie voor de badkamer? :

Opbergtips voor de badkamer plantenhanger ©BintiHome-4

Deze blog is een samenwerking met Curver.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren