Interieurtrends en woonstijl

Ontdek je woonstijl

Door mijn passie voor interieur styling en kleur richt ik mijn én andere interieurs altijd in met gevoel. Wel is het fijn om een aantal handvatten te hebben. Want hoe ontdek je jouw woonstijl? En welke woonstijlen zijn er? En hoe passen deze bij de nieuwste interieurtrends? Daarom deel ik hier graag wat inspiratie over verschillende woonstijlen, interieurtrends en hoe je dit kan toepassen in jouw eigen inrichting.

Want hoe ontdek je jouw eigen woonstijl? Ik vind dat je eigenlijk alle woonstijlen wel kan combineren met elkaar tot jouw eigen persoonlijke woonstijl. Daarom hier mijn interieur inspiratie hoe je aan de slag kan gaan om jouw eigen stijl te ontwikkelen én toe te passen in jouw eigen huis.

Ontdek je woonstijl Inspiratiemagazine Montèl Milano bank Woonstijl Pure Botanic woonkamer ©BintiHome