Ons Huis

Een balans in mijn huis met kleur

Ons huis

Wonen is mijn passie. Door mijn werk ben ik elke dag met woninginrichting, styling en decoreren bezig. Daarom vind ik ook niets leuker dan lekker aan de slag te gaan in ons huis. Kleur, planten en persoonlijkheid staat hierbij altijd centraal. Inmiddels in ons huis echt een thuis geworden waarbij Mahmoud en ik allebei onze creativiteit kwijt kunnen.

mijn huis Home Tour Our Cairo Home ©BintiHome

Een tweede huis

Met een gevoel van dankbaarheid en trots kan ik vertellen dat wij een tweede huis hebben in Egypte. Dit is het huis van Mahmoud en we hebben hier ook echt ons huis van gemaakt. In oktober 2016 zijn we gestart met een grote verbouwing waarbij we het hele huis hebben aangepakt. De hele verbouwing is te volgen op deze blog in de Our Cairo Home series. Maar ook op Youtube heb ik video’s geplaatst. Zeker een aanrader als je onze verbouwing van begin tot eind wilt zien. Daarnaast is het ook leuk om te zien hoe dit er in het buitenland aan toe gaat ;). We hebben in een korte periode van drie maanden echt ons droomhuis gecreëerd.

Our Life in Egypt

Een nieuw huis in Nederland

Naast het droomhuis in Caïro is het tijd voor een nieuw huis in Nederland. Na drie jaar in dit prachtige witte huis in de Bollenstreek te hebben gewoond is het tijd voor een nieuw avontuur. Op dit moment nog druk aan het zoeken. Zodra we een nieuw huis hebben gevonden zal ik uiteraard ook hier weer uitgebreid over schrijven. Je zal dan ook veel nieuwe inspiratie over ons huis hier terug vinden!

meer inspiratie our cairo home

mijnvorigehuis in de bollenstreek

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren