Digitaal tijdschriften lezen met Tijdschrift.nl app ©BintiHome-6

De nieuwe app tijdschrift.nl is echt iets voor mij. De mogelijkheid om mijn favoriete tijdschriften online te lezen. En met zo’n 75 tijdschriften in de app zit er zeker wat tussen.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik omringt met tijdschriften. Van de Donald Duck en Tina toen ik een jong meisje was tot de Hitkrant ( ken je die uitklapposters nog?) toen ik een tiener was. En tijdens de styling opleiding had ik alle woontijdschriften in huis die je maar kon bedenken.

Digitaal tijdschriften lezen met Tijdschrift.nl app ©BintiHome-2

Tijdschriften

Ik hou van tijdschriften en ik kan mijzelf toch wel echt een liefhebber noemen. Naast dat ik ze heel graag lees heb ik ook meerdere keren mogen samenwerken. Zo ben ik meerdere keren geïnterviewd en ook hebben er publicaties in de tijdschriften gestaan van huizen die ik heb gefotografeerd.

Het heeft ook iets bijzonders, elke week of elke maand weer benieuwd zijn naar de nieuwe uitgave van jouw favoriete tijdschrift. Jarenlang heb ik al een abonnement op Vtwonen en er komen wisselend abonnementen bij of gaan weer weg.

Het is grappig om te zien hoe je tijdschrift keuze eigenlijk mee veranderd met je leven. Waar ik dus 10 jaar geleden alleen maar woontijdschriften om mij heen verzamelde liggen er nu een Kek mama en Ouders van Nu op de eettafel.

Maar niet alleen dat, de tijdschriften of redacties veranderen ook mee met de tijd. In deze tijd is online zichtbaarheid namelijk erg belangrijk. Veel tijdschriften begonnen daarom blogs, inspiratiewebsites of zelfs een Youtube kanaal. Vtwonen pakte helemaal uit met een tv programma, specials en eigen collecties. Maar ook zie je tijdschriften ‘offline’ iets tastbaars neerzetten, denk aan het In de wolken festival van Ouders van Nu, de Vtwonen&Designbeurs van Vtwonen of de Viva400 awards van Viva. Zo inspirerend!

Digitaal tijdschriften lezen met Tijdschrift.nl app ©BintiHome-8
Je kan de Tijdschrift.nl app zowel op je smarhtphone als op de tablet gebruiken
Digitaal tijdschriften lezen met Tijdschrift.nl app ©BintiHome

Tijdschrift.nl

En toen was daar de app, tijdschrift.nl waarmee je digitaal tijdschriften kan lezen. Ik werd benaderd of ik dit eens uit wilde proberen. Gezien mijn jarenlange liefde voor tijdschriften was ik natuurlijk erg benieuwd. En ik moet zeggen, ik ben heel erg enthousiast! Ik neem de laatste tijd te weinig tijd om echt even te gaan zitten en een tijdschrift te lezen maar ik denk dat ik door deze tijdschrift.nl app toch weer wat vaker een ‘tijdschrift’ erbij pak. Ik vind het namelijk heerlijk om lekker op mijn gemak verhalen te lezen. Zo kan ik echt goed ontspannen.

Wat ik zo leuk vind is de mogelijkheid tot het lezen van al je favoriete tijdschriften voor €9,99 per maand ( of zelfs €7,50 als je al een abonnement op een tijdschrift hebt). Nu maak ik toch vaak de keuze om 1 of 2 tijdschriften te lezen maar ik vind verschillende tijdschriften erg leuk. En met deze app kan ik dus onbeperkt lezen, en zelfs nog een aantal edities terug erbij pakken.

Digitaal tijdschriften lezen met Tijdschrift.nl app ©BintiHome-9
Digitaal tijdschriften lezen met Tijdschrift.nl app ©BintiHome-7

Online tijdschriften lezen

Als ik kijk hoe ik de app zelf gebruik is dat ’s middags of ’s avonds op de bank als Younes slaapt. Even me-time met de verhalen uit Jan, Linda, Viva of Cosmopolitan. Of terwijl ik aan het werk ben vind ik het heerlijk om interieur inspiratie op te doen in de Vtwonen, Ariadne at Home, Libelle Living of Eigen huis & Interieur. Super makkelijk om de nieuwste trends en producten op te zoeken voor mijn blog.

Even me-time en tijdschrift lezen op de bank ©BintiHome

Wat ook erg handig is is dat je de tijdschriften kan downloaden zodat je geen internet nodig hebt om dit te lezen. Handig als je aan het reizen bent. Ook kan je kiezen of je het tijdschrift in de traditionele vorm wilt lezen of als een PDF en meer een blog vorm. Net wat je prettiger vindt lezen :).

Weergave zoals je het echt leest als een magazine
Weergave zoals je het leest als een blog

Al met al ben ik erg blij met de tijdschrift.nl app en ik denk dat ik een nieuwe verslaving erbij heb hihi. Je kan de app gebruiken op je smartphone maar ik merk dat ik sneller de Ipad erbij pak omdat het formaat dan net wat groter is.

Wil jij ook de tijdschrift.nl app proberen? Meld je dan aan via de website en je ontvangt de eerste maand gratis. Vervolgens download je de app in de App store of Google play. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt, deel je jouw ervaring hieronder?

Deze blog is een samenwerking met Tijdschrift.nl. Ik werk graag samen met merken die goed bij Binti Home passen.