Nieuwe tuinstoelen LenteMomenten Wehkamp tuincollectie blogger campagne Binti Home ©BintiHome LenteMomenten Wehkamp tuincollectie blogger campagne Binti Home ©BintiHome

Tuinstoelen voor mijn balkon make over? Ik was al een tijdje op zoek en ik shopte ze online bij wehkamp!

Tuinstoelen

Als jullie mij op Instagram volgen hebben jullie vast de #LenteMomenten campagne voorbij zien komen in samenwerking met wehkamp. Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd in Amsterdam op een super toffe locatie, de Botanische tuinen op de Zuidas. Deze shoot stond in het teken van Lente en dan met name het delen van mijn persoonlijke #LenteMomenten. Ik mocht zelf producten uitkiezen om hier vervolgens mee te gaan stylen voor de shoot. Overigens heb ik wel even de tijd moeten nemen om mijn favoriete producten bij elkaar te (online) shoppen, ze hebben zo’n uitgebreid assortiment! Naast verschillende lente outfits koos ik ook meubels en accessoires. Ik twijfelde nog tussen okergele tuinstoelen of toch olijfgroene…?

Uiteindelijk is het gelukt en heb ik alles gestyled. Ik krijg altijd zoveel inspiratie van het stylen met mooie producten. Het creëren van een echte lente tafel met veel bloemen vond ik dan ook ontzettend leuk om te doen. Vervolgens werd ik in mijn favoriete lente outfit op de foto én video gezet om het lente gevoel compleet te maken. Ik vond het zo’n leuke ochtend en heel inspirerend om met zo’n groot en fijn team samen te werken. Het resultaat zie je o.a. in de volgende video, benieuwd wat je ervan vindt!

Nieuwe tuinstoelen LenteMomenten Wehkamp tuincollectie blogger campagne Binti Home ©BintiHome

In deze vlog geef ik een kijkje achter de schermen bij deze photoshoot voor Wehkamp

 

Nieuwe tuinstoelen olijfgroen LenteMomenten Wehkamp tuincollectie blogger campagne Binti Home ©BintiHome

Inspiratie shoppen

Iets wat eigenlijk bijna altijd gebeurt is het volgende : als ik ga shoppen voor een fotoshoot of opdracht dan kies ik producten die passen bij de opdracht maar ook die passen bij mij en mijn stijl. Het komt dan ook best vaak dat ik uiteindelijk de producten die ik heb geleend voor een shoot tóch zelf hou omdat ik er helemaal weg van ben haha. Ja dat is het risico van mijn werk als stylist ;). Dit gebeurde dus ook na deze leuke shoot. Ik was meteen helemaal weg van deze pumps van Mango en nadat ik de foto had gedeeld op Instagram waren jullie het 100% met mij eens haha. Dus de hakken stonden meteen op mijn wishlist. Ook de olijfgroene tuinstoel uit de nieuwe tuin collectie van wehkamp kreeg ik niet uit mijn hoofd want laat ik nou net bezig zijn met een grote balkon make over!

Pumps Mango LenteMomenten Wehkamp tuincollectie blogger campagne Binti Home ©BintiHome

Nieuwe tuinstoelen en collectie fotograferen LenteMomenten Wehkamp tuincollectie blogger campagne Binti Home ©BintiHome

Balkon make over

Voor mijn balkon make over heb ik aardig wat ideeën en het kleurenpalet van binnen wil ik ook doorvoeren naar buiten. Maar dan wel met net even wat meer accent op groen, zowel in de meubels als héél veel planten! Daarom shopte ik alvast de twee tuinstoelen voor mijn balkon én uiteraard de hakken. Ik shopte de producten trouwens gewoon via de Wehkamp app op mijn telefoon, handig én snel! Een dag later werden de tuinstoelen al geleverd! Hoe blij ik was..? Dat zie je hier in mijn laatste vlog!

Ik ben stiekem nog even aan het genieten van mijn nieuwe tuinstoelen in de woonkamer haha… dat is dan weer handig voor straks in het najaar, ze kunnen ook prima binnen staan! Maar… nu eerst volop genieten van de Lente en uiteraard ga ik jullie op de hoogte houden van mijn balkon make over.

Heb jij ook de lentekriebels..? Shop dan de nieuwe tuin, fashion en kindercollectie op wehkamp.nl

Styling en fotografi collectie fotograferen LenteMomenten Wehkamp tuincollectie blogger campagne Binti Home ©BintiHome

Meer inspiratie voor de tuin? :

Vlog : Souraya Hassan, Binti Home
Video : IMA Agency
Foto’s : Souraya Hassan en IMA Agency

De #LenteMomenten campagne is een bijzonder leuke samenwerking met wehkamp.