New plans for in my home

ronde tafel in de keuken styling plannen ©BintiHome-2

Nog twee dagen en dan kom ik weer naar huis. Ik heb veel afspraken de laatste week en ik ben vooral bezig met het voorbereiden van grotere projecten die hier in Cairo eraan gaan komen. Daarover later deze week meer als ik uitgebreid verslag zal doen van mijn reis. Maar niet alleen plannen voor projecten in Egypte en Nederland gaan door mijn gedachte maar ook interieurplannen voor mijn huis…

Two more days and then I come back home. I have many appointments last week and I am focused on a lot of preparations for amazing projects here in Cairo. More about this later this week when I will write a blogpost about my time here. But not only plans for projects in Egypt and the Netherlands go through my mind, but also plans for my house

Warme aardetinten

Zoals wellicht bekend ben ik helemaal weg van aardetinten en zie je dit goed terug in mijn interieur. De interieurs hier in Egypte zijn heel kleurrijk en vaak ook met wat Franse stijlinvloeden of juist strak en klassiek maar totaal niet licht, Scandinavisch of leeg ingericht. Natuurlijk zijn er ook mensen die net als ik, van de moderne stijl houden in combinatie met Arabische invloeden. Maar wat je vooral veel zit hier is een mix van van alles. Ik ben benieuwd als ik dinsdag weer in mijn huis stap wat ik zal vinden. Natuurlijk weet ik heel goed hoe mijn interieur eruit ziet. Maar door alle inspiratie van afgelopen maanden heb ik veel ideeën voor mijn huis en vooral ook het toch nog wat warmer maken. Met name de wanden en wat warmere kleuren toevoegen aan de accessoires.

As you may know I love earth tones and you see it right back in my interior. The interiors here in Egypt are very colorful and often with some French style influences, classic design, but not light at all,  Scandinavian influences or empty furnished. Of course there are also people who like me, love the modern style combined with Arabic influences. But what you see here a lot is a mix of everything together. I’m wondering if I step into my house again this Tuesday what I’ll find. Of course, I know my house very well and every detail I made myself. But through all the inspiration of past months, I have many ideas for my house and especially make it a bit warmer. In particular, the walls and add some warmer colors in the accessories.

Een ronde eettafel met spijlenstoelen

Ik ben nog steeds helemaal weg van mijn ronde eettafel in mijn keuken. Maar als ik naar deze foto’s kijk heb ik het gevoel dat ik wat wil gaan veranderen. Misschien een andere lamp, misschien andere stoelen óf de stoelen een andere kleur geven en andere dingen ophangen aan de wand. Ik heb zin in verandering, en ik heb zomaar het idee dat deze eethoek in mijn keuken aan de beurt is zodra ik in Nederland ben! Fijne zondag!

I still love my round dining table in my kitchen. But when I look at these pictures, I feel that I want to change. Maybe another lamp, maybe other chairs or the chairs in a different color and other things hanging on the wall. I feel like I want to change, and I just feel that this diningcorner in my house is the first place I will start with! Wish you a lovely sunday.

ronde tafel in de keuken styling ©BintiHome

ronde tafel in de keuken styling ©BintiHome-3

ronde tafel in de keuken styling ©BintiHome-4

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

One Comment

  1. Misschien de tafel zelf een kleurtje, zodat die eruit springt? Ik ben erg benieuwd wat je ervan gaat maken. Wordt sowieso mooi! :-)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*