Nieuwe collectie van Fest Amsterdam tijdens ShowUp 2016

 

Vandaag ben ik naar Show Up event geweest, een inspirend event waar ik elke keer weer een bezoek aan breng. Alleen deze keer deed ik het net even anders.

Today I visited Show Up event, an inspiring trade fair I visit a lot. Only this time I decided to do something different..

ShowUp event 2016

Ik vind de inkoopbeurs ShowUp echt ontzettend leuk, elke keer als ik hier heen ga ontmoet ik weer nieuwe mensen, sta ik úren met collega bloggers te kletsen én spot ik leuke nieuwe merken. Vaak ben ik druk in de weer met mijn camera om al het moois vast te leggen. Dit zie je ook in deze eerdere fotoreportages welke ik van deze beurs heb gemaakt. Dit keer wilde ik echt op zoek gaan naar leuke nieuwe producten voor mijn online shop BintiHomeShop.nl. En dat heb ik zeker gevonden! Onder andere bij Fest Amsterdam…

I really like the trade fair Show Up, every time I pay a visit I meet new people, have long talks with blogger friends ánd I get to know new nice brands. Often I am very busy iwht my camera to capture all the beauty I see. You can see this on photoshoots I have shared before on this blog. But this time I wanted to be focust on finding new stuff for my own online shop, bintihomeshop.nl. And I find some great stuff, for example from Fest Amsterdam..

Fest Amsterdam ShowUp 2016 ©BintiHome

Fest Amsterdam

Ik ken Femke van Fest Amsterdam al een aantal jaar en het is zo fantastisch leuk om te zien hoe goed zij gaat met haar bedrijf. Waar zij begon als kleine start up samen met haar broer in Amsterdam heeft ze nu een bedrijf met veel medewerkers in dienst en een prachtige brede collectie aan meubels, woonaccessoires en samenwerkingen met o.a. ontwerper Floris Hovers en Kvadrat. Heel erg inspirerend om anderen te zien ondernemen en hoe goed dat gaat. Ik ben helemaal weg van de nieuwe kussens van Fest Amsterdam en ze komen dan ook zeker in mijn online shop te staan. De levering zal in mei zijn dus het is nog even wachten maar dat zal het wachten zeker waard zijn!

I know Femke from Fest Amsterdam already for several years and it is so great fun to see how well it goes with her business. She started together with her brother as a startUp a few years ago. And now she has a company with many employees and a beautiful collection of furniture, home accessories and collaborations with designer Floris Hovers and Kvadrat. Very inspiring to see how well it goes with this collegue entrepreneur. I absolutely love the new pillows from Fest Amsterdam and they will certainly be in my online shop. They will be in the shop in May.. 

Fest Amsterdam ShowUp2016 ©BintiHome

Beursfotografie

Naast fotografie voor catalogi, woonbladen en mijn blogs fotografeer ik ook wel eens stands op beurzen. Zowel voor mijn blog of in opdracht. Zo heeft Fest Amsterdam mij al een paar keer gevraagd om hun stand te fotograferen : de allereerste keer op ShowUp, Maison et Objet in Parijs én nu weer deze mooie stand op ShowUp vandaag. Ik deel dan ook graag een aantal foto’s met jullie in deze blog. Zijn de banken niet prachtig?!

Besides photography for catalogs, magazines and my blog I photograph sometimes stands at trade fairs. Both my blog or on commission. Fest Amsterdam asked me already a few times to photograph their stand : their first time on Show Up, Maison et Object in Paris and again this beautiful booth on ShowUp today. In this blog I share some photo’s with you. Aren’t the sofa’s amazing?!

Fest Amsterdam ShowUp 2016 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp2016 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp2016 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp2016 ©BintiHome-9

Fest Amsterdam ShowUp2016 ©BintiHome

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home Blog

subsrcibeforbintihomeblog

 

Bewaren

1 reactie

  1. Really looking forward to read more. Really Cool.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.