Nieuw : Bintihomeblog.com

16. BintiHomeHuis2015 eettafel

Ik ben super blij dat ik eindelijk de nieuwe bloglayout met jullie kan delen! Voorheen bij blogger, nu officieel Bintihomeblog.com! De reden dat ik ervoor heb gekozen om na een aantal jaar Blogger, toch naar WordPress te gaan is omdat ik meer overzichtelijkheid wilde in mijn bloglayout. Omdat ik in veel verschillende categorie blogberichten plaats was het belangrijk dat ik een topmenu kon creëren waarbij je overzichtelijk alle subcategorieën ziet en gemakkelijk door de website kan klikken voor inspiratie.

Er staat heel veel inspiratie en mooie beelden klaar achter de schermen om te delen. Volg daarom Binti Home Blog op Bloglovin’, abonneer je op mijn Youtube kanaal en volg me op Instagram, Facebook én Pinterest om niets te missen van inspiratie op het gebied van kleur, interieur en styling.

Ik heb helaas niet alle comments mee kunnen nemen van de laatste blogberichten ( technisch verhaal). Ik hoor daarom graag van jullie wat jullie van de nieuwe bloglayout vinden! Mocht je ergens nog een foutje tegen komen laat het me dan gerust weten! :)

Veel inspiratie toegewenst en ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie mij ook hier, op Binti Home Blog.com, weer zullen gaan volgen!

veel liefs Souraya

10 Comments

 1. Zoals ik al eerder zei: het ziet er prachtig uit!! Heel mooi, fris en overzichtelijk :))

 2. Lieve Souraya, wat ziet het er prachtig uit. En wat een werk. En ik kan het weten, ik ga ook over op WP :-)) Hij is bijna klaar, alleen zit nog wel te stoeien met wat ik er allemaal op wil zetten. Ook qua shop, werk, enz. Maar dat heb jij nu dus apart?
  Het is wel echt een stuk overzichtelijker, mooi!

  Liefs Suus

  • Wat super lief Suus, dankjewel! Ik ben er ook echt zo blij mee, inderdaad heerlijk overzichtelijk! Binti Home Shop en de zakelijke projectenwebsite zijn inderdaad los.. maar dat vind ik geen nadeel! :)

 3. Je website ziet er heel mooi uit zo!

 4. Zo, ik ben weer helemaal bij. Hele mooie lay-out. Ziet er profi uit. :) Nog één tip: Op Bloglovin’ kun je een ‘bloglovin button’ vinden. Je hebt op je mooie nieuwe site een enorme ‘follow-me-hoek’, maar bloglovin zit daar nog niet bij.
  Veel plezier met je nieuwe site!
  Groetjes Maaike

  • Wat lief Maaike, dankjewel! Ik heb inderdaad meteen bloglovin toegevoegd.. moet alleen even uitzoeken hoe ik zo’n mooie ronde button krijg zodat het past bij de rest ;) Weer een technisch verhaal hihi. Maar leuk dat je ook hier weer een reactie achter laat! :) Liefs

 5. Jeej, superleuk. Fijn he zo’n nieuwe, frisse site. Tip; stuur Bloglovin een mailtje, dan zetten ze je account om. Zo raak je geen volgers kwijt.

 6. Mooie layout waarbij je foto’s prachtig uitkomen Souraya. Heb weer even zitten genieten van al het moois, de balkjes aangeklikt (wat een bezig baasje ben je toch, wow!) en ben weer helemaal up to date :))

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*