New in the shop : Marokkaanse houten tafeltjes

 

De komende weken zal ik steeds meer nieuwe producten toevoegen aan mijn online shop. Deze week zijn de Marokkaanse tafeltjes weer binnen gekomen samen met dit super leuke bankje wat ook als sidetable te gebruiken is.

The following weeks I am going to add a lot of new products to my online shop. The wooden coffeetables from Morocco are back in stock together with this cute wooden bench what can be used as sidetable as well.

Houten salon tafeltjes uit Marokko

Al een tijd werk ik samen met een leverancier voor producten van hout uit Marokko. Ik heb de producten ook in mijn eigen huis staan zoals de decoratieladder, dit bankje in mijn hal en de houten salontafeltjes voor mijn bank. Dit is ook de insteek van mijn online shop, alles wat je ziet op de shop komt rechtstreeks uit mijn eigen huis. Dit shop my home concept zorgt ervoor dat er alleen maar producten in mijn online shop staan die ik mooi vind en wat ik zelf ook zou gebruiken in styling en interieurprojecten. Hou de webshop zeker in de gaten de komende weken want er komt zoveel meer moois aan.

De Marokkaanse tafeltjes zijn wel op voorraad maar ze gaan hard! Wil jij ook een tafeltje in huis? Ga dan meteen naar de shop om jouw favoriete item te bestellen, ze zijn ook leuk te combineren met andere salontafeltjes. Op mijn salontafel heb ik een mix van producten staan, zoals de Olla Vaas in Egypte, turquoise bekers van keramiek, een wit kommetje en een mix van waxinelichthouders. Fijne dag!

Marokkaans bankje salontafel hout ©BintiHome

For a longer time I work together with a supplier from Morocco for products made of wood. I also have these products in my own home, like the wooden decoration ladder, the wooden bench in my hallway and the wooden coffeetables in front of my sofa. This is how my online shop works, everything you see in my online shop comes straight from my own home. This Shop My Home concept ensures that you only find products in the shop which I love and which I will use for styling and interiorprojects. Keep an eye on the shop the following weeks because many beautiful things will come in stock.

The Moroccan tables are in stock now but they’re running out fast. Do you want a table in your home? Make sure you’ll order yours, they are also nice to combine with other tables as well. Wish you a lovely day!

Houten salontafeltjes uit Marokko ©BintiHome-13

Marokkaanse salontafeltjes van hout ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

subsrcibeforbintihomeblog

 

Bewaren

2 Comments

  1. Oh wauw die zijn gaaf! Echt heel erg mooi, ik ben verliefd!

  2. Beste Soraya,

    Wanneer is je webshop online??

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*