Op naar de najaarsbeurs Trade Mart live 2016

Souraya Hassan Binti Home Blog

Er komen steeds weer nieuwe en inspirerende samenwerkingen op mijn pad. Dit keer de Trade Mart Live!

Najaarsbeurs Trade Mart Live 2016

Aanstaand weekend vind van 11 september t/m 13 september de najaarsbeurs Trade Mart live plaats. Over maar liefst 5 verdiepingen vind je prachtige nationale en internationale merken op het gebied van home, fashion, kids, dining en food. De najaarsbeurs is hét event om mooie merken in te kopen, inspiratie op te doen voor jouw bedrijf . Ook kan je inspirerende lezingen en workshops bijwonen en uitgebreid hapjes proeven op de local foodmarket!
Deze samenwerking met Trade Mart Live is een hele leuke want ik ga volgende week maandag 12 september een lezing geven om 11.30uur. Spannend!

Madam Stolz najaar Trade Mart ©Binti Home

Lezing : Hoe maak je jouw merk visueel voor de klant

Inmiddels ben ik alweer bijna 7 (!) jaar ondernemer en ben ik vooral veel bezig met het zichtbaar zijn online. Zowel op mijn blog, op instagram en facebook plaats ik dagelijks foto’s, inspiratie en geef ik een kijkje achter de schermen. Mijn blog en instagram zijn echt een heel belangrijk onderdeel geworden van mijn bedrijf. Toen ik werd gevraagd door de Trade Mart om een lezing te geven over mijn werk leek het mij vooral interessant om informatie te delen en de bezoekers hopelijk te inspireren. Zo is voor veel retailers en (online) winkeliers het social media fenomeen nog erg onduidelijk. Ik hoop daar met voorbeelden en mijn verhaal meer duidelijkheid in te geven en hopelijk zelfs te inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Heb jij een winkel of online shop? Bezoek dan zeker de najaarsbeurs! Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik je op maandag 12 september om 11.30uur zal zien. Op de website van Trade Mart staat een ontzettend leuk interview met mij, geschreven door Barbara Willems. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Najaarsbeurs Trade Mart ©Binti Home

Uashmama najaar Trade Mart ©Binti Home

Een kijkje bij de Trade Mart

Aanstaande zondag zal ik ook aanwezig zijn op de Trade Mart om een video te maken over alles wat daar te zien en beleven is. In deze volgende video geef ik alvast een sneak preview van wat je op de najaarsbeurs Trade Mart live kan verwachten.

Fotografie & video : Souraya Hassan, Binti Home Blog

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 reacties

  1. Wat een mooie blogpost met inspirerende video, ik kom zeker naar je lezing toe op maandag! Liefs, Naomi

  2. Ik ben samen met een vriendin op zondag geweest, was echt heel inspiratievol! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.