A Daily Poetry Den Bosch ©BintiHome

Een must visit als je een bezoek brengt aan Den Bosch, de nieuwe conceptstore  Daily Poetry aan de Vughterstraat 72. Daily Poetry is opgericht door Britt en Sander, een super leuk stel die ik in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week voor het eerste ontmoette in hun popup shop bij Strijp-S. Pas geleden hebben ze deze nieuwe winkel geopend in Den Bosch én wonen ze ook nog eens in een super leuke woning boven de winkel. Dit was voor mij dan ook de reden om naar Den Bosch af te reizen om een binnenkijker te fotograferen van hun winkel én de woning. Het was hard werken (normaal gesproken fotografeer ik alleen een woning op één dag) maar ik heb een ontzettend leuke dag gehad! Bedankt Britt en Sander voor de goede zorgen én het vele lachen. Nu aan de slag met de foto’s en kijken in welk blad het gepubliceerd zal worden. Voor nu wilde ik alvast twee foto’s met jullie delen op mijn blog. Fijne dag!

A Daily Poetry Den Bosch ©BintiHome

 

 

Fotografie : Binti Home