Montèl Utopia show 2018 presenteren voor 200 mensen?! Een bijzonder leuk project voor een hele speciale lancering!

Montèl Utopia show

Zoals jullie wellicht weten heb ik vorig jaar een aantal keer samengewerkt met Montèl. Zo heb ik gefotografeerd voor het Montèl inspiratiemagazine ( deze kan je hier gratis bestellen). Daarnaast maakte ik drie video’s waarin ik verschillende trends heb gestyled in mijn eigen huis. Vervolgens heb ik hier zulke leuke reacties op gekregen. Ik ben dan ook erg trots op deze fijne samenwerking met dit mooie merk.

Daarom extra leuk dat ze mij een tijdje geleden vroegen of ik weer wil samenwerken. Dit keer voor de Montèl Utopia show, een jaarlijks terugkerend event waar Montèl groots uitpakt om de nieuwe collectie te presenteren. Maar dit keer was het nog nét even iets specialer. Zij hebben namelijk de Montèl Exclusives collectie hebben gepresenteerd. Daarvan deel ik in de bovenstaande vlog al een sneak peak. Tijdens de repetitie heb ik alles gefotografeerd zodat ik binnenkort meer kan delen over deze bijzondere collectie!

Montèl Utopia show 2018

Presenteren

Ik kreeg vanuit Montèl de vraag of ik samen met algemeen directeur en hoofdontwerper van Montèl Bram Nijman deze nieuwe exclusives collectie wilde presenteren tijdens de Montèl Utopia show. Spannend natuurlijk maar wel ontzettend leuk. Wat het natuurlijk helemaal mooi maakt is dat de presentatie van de collecties er echt top uit zag! Zo sfeervol en echt inspiratie hoe je het kan toepassen in jouw eigen huis. Hierdoor kon ik mijn passie voor kleur, interieur en design overbrengen. En natuurlijk vol enthousiasme mijn ideeën geven over deze nieuwe collectie. Ik kan dan ook niet wachten om aan de slag te gaan met de video’s van deze collectie. Daarin hoop ik jullie weer te kunnen inspireren hoe je met deze collecties en stijl aan de slag kan gaan in je eigen huis!

Voor nu ben ik vooral benieuwd wat je van de vlog vindt waarin ik je een exclusief kijkje geef achter de schermen. Abonneer je meteen even op mijn kanaal voor de wekelijkse weekvlogs én interieurvideo’s.

Montèl Utopia show 2018 Bram Nijman en Souraya Hassan

Montèl Utopia show 2018 Culemborg

Montèl Utopia show 2018 presentatie

Meer inspiratie over Montèl ? :

Woonkamer inrichten met woontrends uit het inspiratiemagazine van Montèl

Woonkamer make over in de woonstijl City Chic voor Montèl

Styling tips voor de eetkamer in woonstijl industrieel modern voor Montèl

 

Video : Souraya Hassan, Binti Home tijdens de Montèl Utopia show 2018.