Binnenkijker interieurinspiratie playful yellow slaapkamer Lydia ©BintiHome

Deze moderne slaapkamer heeft speelse uitstraling en staat vol met interieurinspiratie voor jouw slaapkamer.

 

Ik fotografeerde deze slaapkamer een tijdje geleden voor een binnenkijker voor Flair. In deze blog deel ik graag de foto’s met jullie ter inspiratie van jouw eigen slaapkamer.

Een moderne slaapkamer inrichten

Deze ruime slaapkamer van Lydia heeft een rustige maar toch speelse uitstraling. De neutrale vloer en witte wanden zorgen voor een goede basis. Het bed is tegen een wand geplaatst welke los in de ruimte staat. Achter deze tussenwand vind je de mooie ‘inloop’ badkamer met een modern vrijstaand bad.

Ook hier is gekozen voor een zachte natuurlijke kleur voor de tegels. Dit sluit mooi aan bij de sfeer van deze moderne slaapkamer. Een erg leuk detail is dat de tussenwand los staat van de twee zijwanden. Hierdoor kan je aan beiden kanten rondom het bed richting de badkamer lopen. Tevens een leuke doorkijk vanaf de rechterkant waarbij het kledingrek van Hay staat in een te gekke gele kleur.

Geel en zwart als kleuraccent in deze moderne slaapkamer

Geel is in deze kamer een subtiel kleuraccent wat terug komt in het kussen van Marika Giacinthi op het bed. Ook komt deze kleur terug in het kledingrek van Hay. Daarnaast zorgt het zwart in de ruimte voor een grafische uitstraling wat zowel gebruikt wordt in de leuke sticky lamps boven het bed als de plantenstandaards van Ferm Living. Op het bed ligt het Twirre dekbedovertrek van Snurk. In de badkamer vind je verschillende hammamdoeken.

Styling in de slaapkamer

Een wandje midden in de ruimte plaatsen zorgt voor wat extra speelsheid. Zo kan je er een inloopkast achter maken of zoals bij Lydia en Andre, een badkamer. Natuurlijk heb je wel wat ruimte nodig als je een bed midden in de ruimte wil plaatsen. Het wandje achter het bed kan je een kleur geven of een leuk behang op bevestigen voor wat extra sfeer in de ruimte. Daarnaast kan het dekbedovertrek of sprei hier dan op aangepast worden. Tevens voor extra decoratie in de ruimte kan je net als bij Lydia wat frames op de grond neerzetten met prints of mooie quotes. Daarnaast ben ik een groot fan van het gebruik van planten in de slaapkamer zoals ik ook in mijn eigen ( gele!) slaapkamer heb gedaan.

Hoe heb jij jouw slaapkamer gestyled? Tevens ben ik benieuwd wat je van deze moderne slaapkamer vindt van Lydia en Andre? Volg Lydia hier op instagram en neem hier in kijkje op mijn insta feed. Tot de volgende blog!

Binnenkijker interieurinspiratie moderne slaapkamer Lydia ©BintiHome

Interieurinspiratie moderne slaapkamer kussens maria giacinthi snurk beddengoed ©BintiHome

Binnenkijker interieurinspiratie slaapkamer hay stand yellow ©BintiHome

Moderne slaapkamer open badkamer ©BintiHome

Binnenkijker interieurinspiratie slaapkamer fotoframes op de grond ©BintiHome

Binnenkijker interieurinspiratie slaapkamer snurk beddengoed ©BintiHome

Styling : Lydia van Ushuaia Living
Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home