Mobilia Amsterdam ©BintiHome

Yeey! Nog 1 dag werken en dan is het alweer weekend. Wat gaan die weken toch snel. Tijd voor weer een leuke shoptip waar jij dit weekend wellicht naar toe kan gaan! Dit keer Mobilia in Amsterdam.

Twee weken geleden had ik een leuke afspraak in het centrum van Amsterdam voor een fotoshoot binnenkort. Na de afspraak liep ik door de Utrechtsestraat en liep ik voorbij Mobilia. Door de etalage trok het kleurrijke kussen op de prachtige bank van Moroso mijn aandacht, even naar binnen! Toevallig had ik mijn camera mee dus ik kon wat foto’s maken. Wat een prachtige collectie hebben ze hier toch, merken als Muuto, Fritz Hansen, Moroso, Gervasoni, Flos en Gubi.

In het prachtige pand vind je verschillende hoekjes welke perfect gestyled zijn. Wat ik zo leuk vind aan deze winkel is dat ze durven met kleur! Ja die gele bank krijgt een extra punt van mij ;) ). Een fijne sfeer waar je al het mooie design uit o.a. Nederland, Denemarken, Spanje en Italië kan bewonderen op een toegankelijke manier. Ik heb mijn oog alweer laten vallen op de prachtige Blown lamp van And Tradition. Daarnaast droom ik stiekem dat die city coat rack eens verkrijgbaar zal zijn in de uitvoering CAIRO. Hoe leuk zou dat zijn?! Veel leer, brass en planten.. een hele mooie en warme combinatie.

Ik vind daarnaast de Forest Light van Ontwerpduo echt prachtig uitkomen op de donkerblauwe wand. Ik heb deze lamp ook gebruikt in een kantoorproject welke afgelopen jaar is opgeleverd in Amsterdam. Binnenkort deel ik hier zeker de foto’s van. Die wooden dolls van Vitra blijven altijd leuk.

Binnenkort ga ik weer naar Mobilia om inspiratie op te doen én wellicht vind ik weer wat mooie items voor in mijn huis. Wat is jouw favoriete product uit deze winkel?
Alvast een heel fijn weekend toegewenst!

Meer winkel inspiratie in Amsterdam opdoen?

Mobilia Amsterdam Moroso sofa ©BintiHome

Mobilia Amsterdam Seletti ©BintiHome

 

Mobilia Amsterdam Muuto table ©BintiHome

Mobilia Amsterdam Muuto table setting ©BintiHome

Mobilia Amsterdam Monkey ©BintiHome

Mobilia Amsterdam Naviglio ©BintiHome

Mobilia Amsterdam Tom Dixon ©BintiHome

Mobilia Amsterdam Brick wall naviglio ©BintiHome

Mobilia Amsterdam City coat rack ©BintiHome

Meer woonwinkel tips :

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home