MILAAN WEEK | Liefde voor de kleur geel

Milan designweek Yellow ©BintiHome

Vorige week was ik een paar dagen in Milaan. Ik ben echt helemaal weg van deze stad. Al die mooie gekleurde huizen, veel groen en de zon bij elkaar was de perfecte combinatie. Ik hou zo van kleur op straat. Ik hoop op een dag in een gekleurd huis te mogen wonen, en als ik dan mag kiezen het liefst de kleur geel! Mijn favoriete kleur is, zoals velen van jullie vast opgemerkt hebben,  (oker)geel, dat is ook terug te zien in mijn interieur. Ook in Milaan kwam ik deze kleur geregeld tegen, waaronder het gebouw waar mijn Airbnb adres was. Na het zien van dat prachtige tegeltje ‘slapende leeuw’ van Storytiles was ik meteen verkocht en ik ga het tegeltje dan ook gauw online bestellen. Van al dat moois wat ik zag in Milaan leek het mij leuk om voor deze blog de kleur geel als uitgangspunt te nemen. Wat is jouw favoriete product uit deze reeks?

1. Storytiles – Slapende leeuw

Storytiles Milan designweek Yellow ©BintiHome

2. Airbnb in the centre of Milan

AirBnb Milan designweek Yellow ©BintiHome

3. Breaking the mould in collaboration with Materiaterza

 Milan designweek Yellow ©BintiHome

4. Beautiful houses in the centre of Milan Milan designweek Yellow ©BintiHome

 

4. Lina Patsiou – Sunclok collection

Sunclock Milan designweek Yellow ©BintiHome

 

5. Wandschappen en studio Ijm 

Wandschappen studio Ijm Milan designweek Yellow ©BintiHome

 

6. Studio WM – Lucent Mirror – shelf

Lucent Miror shelf Studio WM Milan designweek Yellow ©BintiHome

 

7. Studio Floris Wubben – Globe Project

Studio Floris Wubben Ventura Lambrate ©BintiHome

 

8. Green Room by Designjunction

Green Room by Design Junction

 

9. The Union 

The Union Milan designweek Yellow ©BintiHome

 

10. Weltevree – Enjoy this lovely day!

Weltevree Milan designweek Yellow ©BintiHome

Foto’s : Souraya Hassan, Binti Home

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.