Weekvlog #21 mijn eigen wown collectie fotograferen stylingvlog

WOWN! collectie stylen en fotograferen in deze eerste weekvlog van 2018!

Wown collectie

Eerder deze week deelde ik al een blog met daarin een sneak peek van mijn eigen ontworpen WOWN! collectie die binnenkort te koop zal zijn. Echt ontzettend spannend. De afgelopen week hebben we alle producten binnen gekregen. Ik heb de producten gestyled en gefotografeerd in mijn eigen huis. In deze nieuwe weekvlog geef ik je een kijkje achter de schermen hoe ik dat aanpak. Daarnaast kreeg deze week ook een hele andere wending… Benieuwd wat je van deze nieuwe weekvlog vindt!

‘De collectie is inmiddels verkrijgbaar! Shop de WOWN! by Binti Home collectie hier

Gratis abonneren

Zoals ik vertel deel elke week 1 of 2 video’s, simpelweg omdat ik video’s en vlogs maken echt zo ontzettend leuk vind. Maar ik vind het natuurlijk ook leuk als jullie mij willen volgen. Je kan je daarom gratis abonneren op mijn youtube kanaal zodat je een mailtje krijgt zodra er een nieuwe video live staat. Zo hoef je geen video’s te missen en ben ik super blij om richting de 2000 abonnees te gaan!

Meer weten over WOWN! en wil je op de hoogte blijven? Je kan je hier inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je een mailtje krijgt zodra alles bekend is over de lancering!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende video!