bintihomemoments2015©BintiHome

2015 was een bijzonder jaar vol verrassingen en mooie momenten. Een overzicht van mijn 12 mooiste, bijzondere en leuke momenten voor mijn bedrijf Binti Home heb ik verzameld in deze blogpost. Kijk je mee?

2015 was a special year full of surprises and special moments. An overview of my 12 most beautiful, special and fun moments for my business Binti Home I collected in this blog post. Will you have a look?

Wat een mooi jaar vol mooie en bijzondere momenten, vele leuke ontmoetingen en groei voor mijn bedrijf Binti Home. Een jaar waarbij ik alleen maar heb gedaan wat ik leuk vond, steeds naar mijn gevoel en hart heb geluisterd en volop heb genoten van mijn lieve familie, vriendinnen en lieve mensen om mij heen. Een bijzonder mooi jaar waar ik trots op ben en waar ik met een brede glimlach op terug kijk. Na vele jaren waarin het op persoonlijk vlak minder ging is dit een jaar waar ik zo dankbaar voor ben. En ik kan heel eerlijk zeggen dat dit te maken heeft met één ding dat ik heel graag met jullie deel : ‘Altijd naar je eerste gevoel luisteren en doen waar je je goed bij voelt’. Zo heb ik het afgelopen jaar ook nee gezegd tegen dingen omdat het niet goed voelde. Op dat moment een grote beslissing waarbij ik wel eens dingen kon gaan mislopen maar uiteindelijk is het altijd de beste beslissing geweest. Luisteren naar je hart is voor mij dan ook het beste wat ik kan doen en waar ik mij goed bij voel.

What a great year full of beautiful and special moments, many nice meetings and growth for my business Binti Home. A year in which I only did what I liked, always choose with my mind, listened to my heart and fully enjoyed my time with my dear family, friends and sweet people around me. A very good year that I’m proud of and I look back with a smile. After many years with not so good moments in my personal life this is a year where I am so grateful for. And I can quite honestly say that this has to do with one thing that I really like to share with you: “Always listen to your first feeling and only do what feels good.” So I’ve also said ‘no’ in this year against things or projects because it did not feel good. At that time it feels like a big decision that maybe might go wrong could but in the end it always has been the best decision. Listen to your heart for me is therefore the best thing I can do and where I feel good with.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog, het lezen van mijn verhalen en het volgen online. Ik vind het altijd leuk jullie reacties te lezen waar dan ook en ik hoop op een nieuw jaar vol leuke ontmoetingen, veel inspiratie en mooie momenten. Ik wens jullie een prachtige jaarwisseling toe met jullie dierbaren!

Thanks for visiting my blog, reading my stories and follow me online. I always like to read your comments anywhere and I hope for a new year full of fun meetings, inspiration and beautiful moments. I wish you a wonderful new year together with beloved ones!

Januari 2015 | Binti Home blogt voor Hema Blog

Een prachtige samenwerking dat is voortgekomen uit het bloggen. Elke maand schrijf ik een blog voor HEMA blog waarvoor ik ook de styling en fotografie doe. Een inspirerende samenwerking waarbij ik elke maand aan de slag ga met de producten van Hema in mijn eigen huis. Bekijk hier de allereerste blog die ik voor HEMA blog heb geschreven met stylingtips voor de tafel.

A wonderful collaboration which emerged from blogging. Every month I write a blog for HEMA blog for which I also do the styling and photography. An inspiring collaboration, every month I‘m going to work with the products of Hema in my own home. Check out the first blog I wrote blog for HEMA with styling tips for the table.( link to blog in text above)

TafelstylingvoorHEMA-Bintihomeblog

Februari 2015 | Styling en fotografie van covers voor Stek Magazine

Een geweldig leuke samenwerking sinds het najaar van 2014 is de styling en fotografie van de covers voor Stek Magazine. Elke 1,5 maand komt er een nieuwe editie uit en de afgelopen 1,5jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor alle covers. Het bedenken van het concept, het shoppen van de producten ( o.a. Wonen met Lef en Fonq bedankt voor de fijne samenwerking!), en het daadwerkelijk stijlen en fotograferen. Lees de blog hier

A great fun collaboration since the autumn of 2014, I do the styling and photography of the covers for Stek Magazine. Each 1,5 month, there was a new edition and the last 1,5 year I am responsible for all the covers. Coming up with the concept, the shopping of the products ( Thanks especially Wonen met Lef and Fonq for the great cooperation!) but also the styling and photography. ( link to blog in text above)

interieurstyling en fotografie ronde tafel Stek Magazine ©BintiHome

Maart 2015 | TV momenten voor Eigen Huis & Tuin

Een bijzondere moment waarbij ik maar liefst drie keer op tv ben geweest. Het RTL4 programma Eigen Huis en Tuin kwam bij mij thuis langs om een kijkje te nemen. Het is een leuk interview geworden dat je hier kan terug kijken. Daarnaast mocht ik een interieurontwerp maken voor een zolder waarbij ik de gehele inrichting heb ontworpen en alle producten heb geshopt en vervolgens de ruimte ingericht. Dit ontwerp werd in twee uitzendingen getoond en alle foto’s van het ontwerp vind je in deze blog. Trots!

A special moment where I‘ve been three times on Dutch television! The RTL4 program Eigen Huis & Tuin ( Home and garden section) came to my house for a home tour and interview. It has become a nice interview and on the link above you can take a look back ( in Dutch only). Also I was asked to make an interiordesigner for an complete room and also do the shopping and decoration of the space. This design was shown in two episodes and all the pictures of the design can be found in a blog where ( link above). Proud!

EigenHuisenTuin ontwerp ©BintiHome

April 2015 | Interieurontwerp en projectinrichting communicatie kantoor Amsterdam

Een mooi project waar ik in 2014 mee ben gestart is de projectinrichting van een kantoor in hartje Amsterdam. De wens van dit communicatie kantoor was een compleet nieuwe inrichting. De huidige inrichting mocht er helemaal uit en ik werd gevraagd een nieuw interieurontwerp te maken en daarnaast ook de inrichting en projectmanagement op mij te nemen. Een heel gaaf project waarbij ik van het begin tot het eind betrokken was. De opdrachtgever was ontzettend blij met het resultaat, en ik ook! In 2016 hoop ik weer te kunnen werken aan mooie interieurprojecten. Zie het resultaat hier.

A beautiful project that I started in 2014 with the design of a complete new office interior in the centre of Amsterdam. The desire of this communication office was a completely new design. I was asked to create a new interior design and also to take the design and project management to me. A really cool project that I can work on from the beginning to the end. The client was extremely happy with the result, and also am I! In 2016 I hope to work again on beautiful interior projects. See the results in the link above.

2.-Interieurontwerp-kantoorinrichting-Inzicht-Communicatie-Amsterdam-©BintiHome-studio

Mei 2015 | Styling en projectmanagement voor Libelle zomerweek

Sinds 5 jaar werk ik ieder jaar samen met een groep stylisten aan de styling van de Libelle zomerweek. Elk jaar weer een feestje om te doen en ook dit jaar was het weer een leuk thema, Fiesta del Sol. Ik heb verschillende workshoptenten in mogen richten en daarnaast ook een speciale Libelle Daily tent voor Bloomon met veel bloemen en Spaanse stijl. Bloomon is een merk waar ik helemaal weg van ben. Ik heb dit jaar twee keer een fotoshoot voor hen gedaan in mijn huis en op een prachtige locatie in Amsterdam.

For 5 years I work every year with a group of stylists on the styling of the Libellesummer week’ ( event for a dutch magazine). Every year a great event to work on and this years theme was so nice : Fiesta del Sol! I was able to do the styling of several workshop tents and also a special Libelle Daily tent for Bloomon with lots of flowers and Spanish style. Bloomon is a brand that I really adore. This year I have twice done a photoshoot for them in my house and in a beautiful location in Amsterdam.

Libelle-Daily-Bloomon binti home

Juni 2015 | Binnenkijken en interview in het tijdschrift Flair

Al een aantal jaar fotografeer ik binnenkijkers voor het tijdschrift Flair. Afgelopen juni stond ik zelf in Flair met mijn huis en een uitgebreid interview. Ontzettend leuk om terug te zien en erg blij met het resultaat. Het interview en foto’s zie je hier.

For a couple of years I photograph different homestories for Flair magazine. Last june my own house was published in the magazine with a big interview. Really nice to see and I am so happy with the results. The complete interview you can see when you clik on the link above.

Souraya-Hassan-Flair

Juli 2015 | Interieurontwerp nieuwbouwwoning in Purmerend

Een geslaagde oplevering van een interieurontwerp voor een nieuwbouwwoning in Purmerend. Een bijzonder leuk project om aan te werken waarbij de bewoners kozen voor de prachtige kleur Lush Indigo op de wand in combinatie met koper en zalmroze tinten. Zie het resultaat hier.

A really nice project to work on for a private house in Purmerend. A really nice project where the owners has chosen for the beautiful blue Indigo Lush colour by Flexa mixed with copper and salmon pink tones.

Nieuwbouwwoning-Purmerend-©BintiHome-studio-11

Augustus 2015 | Binti Home 6 jaar!

Augustus was een hele bijzondere maand, mijn bedrijf Binti Home bestond namelijk 6 jaar! Ter gelegenheid hiervan heb ik een video opgenomen waarin ik vertel hoe ik ben begonnen en wat mijn wensen zien. De video kan je hieronder of op mijn youtube account bekijken.

August was a special month for me because it was my 6th year anniversairy for my business Binti Home. Especially for this moment I made a personal video ( in Dutch) which you can see below or on my youtube account.

September 2015 | Flexa standontwerp en projectmanagement Vtwonen & designbeurs

Een ontzettend gaaf project waar ik nog steeds met een brede glimlach aan terug denk. Na al eerder dit jaar én vorig jaar samengewerkt te hebben met Flexa werd ik gevraagd om mee te werken aan de stand van Flexa voor de Vtwonen & designbeurs. In samenwerking met het kleurenlab hebben we het concept samengesteld, vervolgens heb ik het ontwerp gemaakt van de stand en in nauwe samenwerking met standbouwer Zee projects alles laten uitvoeren. Het eindresultaat was super kleurrijk en alle foto’s kan je hier terug zien.

A really cool project I’m still thinking about with a smile. Earlier this year and last year I have worked for event projects for Flexa and now I was asked to do the complete design and project management for their booth on the Vtwonen en designbeurs ( interior fair ). In cooperation with the colourlab we created the concept. Then I made the design of the stand and in close cooperation with company Zee projects we execute everything. The end result was really colorful and all the pictures you can see at the link above.

Flexa-vtwonen-en-design-beurs-Binti-Home-4

 

Oktober 2015 | Binti Home Blog is nu een ‘award winning Blog’

Nog steeds zo dankbaar en trots op het feit dat ik met mijn blog de vtwonen meet the blogger advanced award heb ontvangen afgelopen oktober. Ik mag mijn blog dan ook een ‘award winning blog’ noemen, super leuk! Lees hier meer over de award.

Still proud and thankfull that I have received a vtwonen meet the blogger advanced award for my blog. I can call my blog now an ‘award winning blog’, how cool!

Meet-the-blogger-award-4

November 2015 | Eerste stylingvideo online op youtube.com/bintihome

Al een tijdje liep ik met het idee rond om stylingvideo’s te gaan maken en na een aantal korte video’s kwam in november mijn eerste stylingvideo online. Voor het nieuwe jaar staat er meer op de planning met video’s dus abonneer je alvast op mijn youtubekanaal om op de hoogte te blijven en niets te missen!

For a while I was thinking about the idea to make styling videos and after several short videos, in November, my first styling video was finally online. For the new year there will be more videos online so you already subscribe to my YouTube channel to stay up to date and not miss anything!

December 2015 | Werken in Egypte

Sinds 1 november ben ik in Egypte om te werken aan mijn eigen collectie vloerkleden. Inmiddels zijn we twee maanden verder en mijn reis heeft een super leuke positieve wending gekregen. Heel veel nieuws en leuke dingen om te delen maar dat doe ik op een ander moment in een uitgebreide blogpost over mijn tijd in Egypte. Ik ga nu nog even genieten van mijn laatste twee weken hier in Cairo voordat ik weer naar Nederland kom.

Since the first of november I am in Egypt to work on my own collection of carpets. Meanwhile there was so much new opportunities and new collaborations for this near future. It has been an amazing journey and it still is. Lots of new and fun things to share but I do this on another moment to write about my time here in Egypt. I’m now going to enjoy my last two weeks here in Cairo before I will go back to the Netherlands again.

Egypt-Fayoum-Experience-by-Binti-Home-©BintiHome-4

 Foto’s en video’s : Souraya Hassan, Binti Home