Lezing Binti Home ShowUp event-5En daar sta je dan, twee dagen achter elkaar voor een grote groep te spreken. Als je mij begin vorig jaar had verteld dat ik lezingen zou geven aan ondernemers en creatieven dan had ik gelachen. ‘Ik een lezing geven?’ ‘Ik weet niet of ik dat wel kan’…

Lezing voor ondernemers –  fotostyling en fotografie

Toen ik een paar weken geleden door ShowUp werd gevraagd of ik een lezing wilde geven zei ik meteen ‘Ja!’. Ik heb eerder een lezing gegeven bij Trade Mart Live, de winkel Casba én op het hoofdkantoor van Jotun in Cairo. Ik heb gemerkt dat ik het geven van lezingen spannend maar ontzettend leuk vind. Het vertellen over mijn ervaringen en het delen van mijn passie voor ondernemen, styling en fotografie is iets wat ik ontzettend leuk vind. Het is dan ook super leuk om te zien dat er zowel zondag als maandag ontzettend veel mensen naar mijn lezing zijn gekomen. Wauw! Dat had ik echt niet verwacht.

Lezing Binti Home ShowUp event

Hoe maak je jouw merk visueel voor de klant

De lezing voor deze editie van ShowUp ging over het visueel maken van jouw merk voor de klant. Als ondernemer denk ik dat het heel erg belangrijk is om jezelf te onderscheiden. Er zijn immers zoveel online shops, winkels, bloggers en stylisten. Waarom wil je dat mensen bij jou een dienst vragen of een product kopen? Er zijn verschillende manieren om jezelf te onderscheiden. Het is vooral heel erg belangrijk om een eigen gezicht te hebben, een eigen identiteit en een eigen uitstraling. En hoe bereik je dat nou beter dan door het creëren van eigen beeld? In deze lezing vertelde ik dan ook wat de toegevoegde waarde is van het gebruiken van eigen beeld in plaats van andere fotografen en merken. Daarnaast vertelde ik ook meer over fotostyling en gaf ik wat tips voor het vastleggen van jouw eigen beelden.

Lezing Binti Home ShowUp event

Lezing Binti Home ShowUp event-4

Meer in de toekomst?

Ik heb echt ontzettend veel leuke reacties ontvangen en ook veel vragen. Een paar vragen waren of ik geen workshop kan gaan geven in fotostyling en fotografie. Nadat ik deze lezingen heb gegeven ben ik gaan nadenken dat ik dit wel heel erg leuk vindt! Ik kan hier nu nog niet iets concreets over zeggen maar hou zeker mijn blog en instagram in de gaten als je geïnteresseerd bent in een workshop! Daarnaast vind ik het spreken op evenementen ook ontzettend leuk. Ik ben benieuwd of ik wellicht om meer inspirerende events kan gaan spreken. Ik merk dat ik het echt ontzettend inspirerend vindt en hier veel energie van krijg.

Lezing Binti Home ShowUp event

Alle foto’s zijn gemaakt door Naomi van Naokies

 

 

Bewaren