Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHomeToen ik rondliep op de beurs ShowUp ging ik uiteraard even langs bij Femke van Fest Amsterdam. Ik heb al vaker een blog geschreven over dit mooie label uit Amsterdam. Zo fotografeerde ik de stand vorig jaar op ShowUp en fotografeerde ik de nieuwe winkel in opdracht. Helaas was het al het einde van de dag dus het prachtige lichtinval, wat deze hal heeft, was al weg. Maar heb toch wat foto’s gemaakt om met jullie te delen! 

De collectie van Fest Amstedam bestaat uit meubels en woonaccessoires voor ieder interieur met mooie basics en kleur, de perfecte combinatie! Ik ben helemaal weg van de nieuwe collectie textiel, de vazen én tafellampen. Houdt Bintihomeshop.nl in de gaten, binnenkort ook mooie producten online!

Ken jij Fest Amsterdam al? Wat is jouw favoriete product uit de collectie?  

 

Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHome

Fest Amsterdam ShowUp 2015 ©BintiHome

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home