Imperfect Design ShowUp 2015 ©BintiHome

Afgelopen maandag had ik gelukkig nog de tijd om langs te gaan bij ShowUp. Ik had een erg drukke dag met afspraken maar kwam rond 5 uur aan bij de prachtige locatie Expo in Vijfhuizen ( die ik eerder in opdracht van ShowUp fotografeerde). Dit keer was de beurs groter dan de vorige keer en mooi ruim opgezet. Er stond een mooie mix van merken en agentschappen met de meest prachtige producten. Ik had helaas geen tijd om alle stands één voor één langs te gaan dus ik ben daarom langs gegaan bij merken die ik al langer ken die weer met een mooie collectie op de beurs stonden. Als ik zo de foto’s bekijk gaat mijn voorkeur toch altijd naar de producten met kleur, een verhaal of puur materiaal. Ik plaats nog twee blogs waar ik de stand van Fest Amsterdam en Aai zal uitlichten. Ben jij naar de beurs geweest? Wat was jouw favoriete stand? Heb jij een voorkeur voor stands als je een beurs bezoekt? 

 

Imperfect Design | Cantel kandelaars door Van Eijk & Van der Lubbe

Imperfect Design ShowUp 2015 ©BintiHome

 Catchii – Kleurrijke prints op posters en servies met inspiratie uit Zuid Afrika en Colombia.  

Catchii ShowUp 2015 ©BintiHome

Figr.1 – Al gespot op de Dutch Design week, de prachtige Design Figures door Shirely en Hosun.  

Figr1 ShowUp 2015 ©BintiHome

Figr1 ShowUp 2015 ©BintiHome

Figr1 ShowUp 2015 ©BintiHome

Figr1 ShowUp 2015 ©BintiHome

Figr1 ShowUp 2015 ©BintiHome

 Uashmama – Dat ik helemaal weg ben van de kleine paperbags laat ik al vaker op mijn instagram zien. Ook super in de kleur koper. 

Uashmama ShowUp 2015 ©BintiHome

Uashmama ShowUp 2015 ©BintiHome

 Carolijn Slottje – Prachtige presentatie van de Air planting 

Carolijn Slottje ShowUp 2015 ©BintiHome

Malagoon – Super leuk om de producten van Malagoon weer te zien. Ik ben helemaal weg van de plaids en kussens van Mohair. 

Malagoon ShowUp 2015 ©BintiHome

Malagoon ShowUp 2015 ©BintiHome


Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home