Zoals ik in mijn vorige blogpost heb beloofd laat ik hier het laatste gedeelte zien van mijn studio aan huis. Via een stalen trap, die oorspronkelijk uit een boot uit Parijs komt, ga je naar de vide boven mijn werkplek. Op deze etage heb ik de voorraad staan van mijn webshop Binti Home Shop. Ook dit is weer een mooie hoge ruimte met prachtige balken en een witte houten vloer. 

Vtwonen Blogtalk interview

Sommige van jullie hebben de bovenstaande foto al gezien. Ik sta namelijk met een interview in de Vtwonen van deze maand. Het is echt een droom die uitkomt. Dit had ik vijf jaar geleden, toen ik net afgestudeerd was van Artemis styling academie, nooit durven dromen. Ik ben erg blij met het interview en ook alle lieve reacties die ik van jullie heb ontvangen. Dankjewel! Uiteraard kom ik binnenkort nog met een blogpost over dit interview.

Industriële invloeden

De stalen trap is echt een eyecatcher in de ruimte. De trap stond er al toen ik hier  ( twee maanden geleden ) kwam wonen en ik was op slag verliefd. Het is een smalle trap maar met zoveel charme! De metalen ladenkast kocht ik via een oproep op twitter voor een tientje! Voorheen wilde ik de kast graag wit spuiten maar vind hem zo in de ruimte juist prachtig tot zijn recht komen met al die verschillende tinten grijs. De kast ligt vol met kleurenstalen en materiaalstalen die ik voor mijn interieurprojecten gebruik. Erg handig! Boven de kast hangt een poster die ik bij de Vlieger kocht. Naast de trap hangt een wijnflessenhouder, die ik als tijdschriftenrek gebruik, gekocht bij Kurk Design.

Binti Home Shop

Op deze bovenverdieping staat alle voorraad van mijn webshop Binti Home Shop. Hij is eindelijk helemaal gevuld met allerlei woonaccessoires voor jouw interieur! De linnen kussens en plaids van Binti Home Collection zijn verkrijgbaar  samen met de geweven kleden uit Egypte. Naast mijn eigen collectie vind je ook een Lookbook collectie. Dit is een wisselende collectie van woonaccessoires van verschillende merken die ik gebruik in stylingsettings die ik fotografeer. Door dat ik steeds nieuwe sfeersettings online plaats zal er een wisselende collectie ontstaan, de producten zijn dan ook beperkt leverbaar. Neem dus gauw een kijkje! 

Fijn thuis werken

Ik voel me gezegend met zo’n fantastische werkplek aan huis. Een heerlijke ruimte waar ik achter mijn bureau kan werken aan projecten en ook nog eens de ruimte heb om te stylen en fotograferen. Ik ben helemaal weg van dit huis, waar ik kan wonen en werken, echt een lot uit de loterij!

Wist je dat je deze blog ook kan volgen via e-mail? Vul aan de zijkant (bovenaan) je e-mail in –> en je ontvangt bij elke blog de blogpost in je mail. Erg overzichtelijk en goed te lezen, zo blijf je op de hoogte van alle blogs. Ook kan je me volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Tot de volgende blog! :)

Interieurstyling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home