Kantoorartikelen van Hema in de studio

Elke maand schrijf ik een blog voor Hema Blog met steeds een ander thema. Ik ben helemaal vrij om te bedenken waarover ik een blog wil schrijven en dit keer gaat de blog over mijn studio aan huis. Ik gebruik verschillende producten van Hema in mijn kantoor zoals ordners, opbergmappen, opbergdozen en sticky notes, super handig en overzichtelijk! Daarnaast ben ik altijd weg van de kaarten van Hema, ik verstuur deze geregeld als verjaardagskaart of zomaar naar een vriendin. Hieronder wat foto’s die ik heb gemaakt voor de blog, neem gerust een kijkje op Hema Blog voor meer foto’s en uitleg. 

Vragen over de foto’s? Of heb je interesse in één van de producten die je ziet op de foto’s en wil je meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar info[at]binti-home[punt]nl

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

10 Comments

  1. super leuke post met erg mooie foto’s :D !!!

  2. Leuk inspirerend artikel, erg mooie foto’s! Bij ons op het kantoor hebben ze ook recent nieuwe kantoorartikelen aangeschaft. De nieuwe artikelen maken de sfeer helemaal compleet. Kantoorartikelen kunnen de sfeer echt maken of breken!

  3. Ziet er heel erg netjes uithoor!

  4. Gaaf! Echt mooie foto’s ook.

  5. Super leuke post

  6. Leuke post en mooie foto’s!

  7. Mooie posters nog van de hema.

  8. Super leuk ingericht!
    Leuke artikelen ook van de Hema!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*