Terug in Nederland Delft ©BintiHome-2

”Ja, ik ben er weer!”. Ik ben blij dat ik weer terug in Nederland ben! En niet voor een bezoekje, nee na wat maanden heen en weer tussen Nederland en Egypte ben ik nu weer gewoon in Nederland. Klaar om weer lekker aan de slag te gaan met inspirerende projecten en leuke samenwerkingen!

Terug in Nederland

Vandaag was ik in Hilversum, uitgenodigd op het Mediapark in Hilversum voor een hele gave pers preview. Hier kan ik nog niet zoveel over vertellen, nog even geduld. Maar er komt echt een heel tof nieuw programma aan binnenkort! Een leuke persbijeenkomst waar ik ook wat oude bekenden tegen kwam van eerdere projecten. ”Oh, wat leuk, ben je er weer even?!”. ”Ja, ik ben er weer! Maar niet voor even”. Blijkbaar denken toch echt veel mensen dat ik geëmigreerd ben naar Egypte. Dat is niet zo. Ik snap natuurlijk volledig de verwarring. Want eind vorig jaar hebben we ons eigen huis verbouwd in Caïro. Daarnaast was ik de afgelopen maanden ook veel in mijn tweede thuisland te vinden. We zullen onze tijd wel blijven verdelen maar anders dan voorheen.

Onze focus ligt toch echt wel op Nederland. Dus ik ben weer terug in Nederland. Gewoon weer lekker verder gaan waar we waren gebleven en er komen alweer een aantal toffe projecten aan!

Op Huizenjacht

Ik heb alleen nog geen huis. :) De meeste van jullie weten dat ik afgelopen februari mijn vorige woning heb verlaten. En mijn meubels staan allemaal te wachten in een opslag hier vlakbij. Mijn moeder is zo lief op de bank, kleed en planten te passen.. vond ik net even te zonde om die in de opslag op te bergen. Heerlijk zit het hoor, mijn eigen Fest bank. Maar sinds ik terug in Nederland ben, ben ik toch elke dag druk op zoek naar een nieuwe woning. De enige vereisten zijn dat het mij meteen een ‘wow!’ gevoel moet geven zodra ik binnen kom. Ik leef heel erg met gevoel en net als mijn vorige woning, hoop ik dat de nieuwe woning dat mij ook kan geven.

Dus de zoektocht is deze week, tussen de afspraken door, in volle gang. Her en der wat afspraken voor bezichtigingen en wauw dat valt nog niet mee. Vol goede moed haalde ik afgelopen dinsdag een take away koffie voordat ik mijn eerste afspraak had. Dat had ik wel verdiend vond ik zo. Ik was weliswaar 10 minuten te vroeg (!) en dan is best een unicum voor mij haha. Deze quote vond ik dan ook zo leuk, geschilderd op een stuk hout. Meteen een leuke d.i.y. voor thuis ;).

Terug in Nederland Delft ©BintiHome-3

Wat is dat toch met de huizenmarkt?

Een aantal toffe huizen gevonden en bezichtigingen ingepland. De eerste ging meteen ‘mis’. In hartje Delft had ik een fantastische maisonnette woning gevonden met oude balken en grote ramen. Klinkt wel echt als een droom toch? Alhoewel ik wel dacht dat de locatie niet echt perfect zou zijn voor het parkeren van mijn auto. Daarnaast was ik stiekem al aan het bedenken dat ik misschien maar een soort trekkar moest kopen. Nee niet voor kinderen, maar om de styling spullen in te vervoeren van mijn huis naar de auto toe haha. Ik ben immers zo gewend mijn auto vol te laden en deze stond eigenlijk altijd voor de deur.

Toen na 15 minuten wachten bleek dat de makelaar niet op kwam dagen omdat hij de afspraak twee uur verzet had zag ik dat als een teken. Hij had mij de dag ervoor een mail gestuurd, maar die is nooit aangekomen. Sta je dan, vol goede moed. En twee uur wachten zag ik niet zitten dus ik heb het huis laten varen. Zeker omdat ik toch al mijn bedenkingen had.

Verder naar het volgende huis

Huis nummer twee was echt top. Ga er niet teveel over vertellen want stiekem hoop ik dat dit het wordt. To be continued dus. Huis nummer drie, zelfde verhaal als hierboven. 5 (!!) minuten voor de afspraak belt de makelaar dat de afspraak niet doorgaat omdat de verhuurder de woning zelf al had verhuurd. Sta je dan, op tijd in hartje Den Haag. Misschien moet ik het maar gewoon niet meer in het centrum zoeken haha. Voelt wederom als een teken.

De vierde woning was echt prachtig, met veel authentieke elementen en mooi afgewerkt. Alleen helaas echt te klein. Ik was druk aan het berekenen waar ik al mijn spullen zou kunnen plaatsen ( want ja die opslag staat, ondanks de Home Sale eerder dit jaar, alsnog bom vol ).

Dus de zoektocht gaat nog eventjes verder, of niet, mocht huis nummer twee het worden ;). Morgen heb ik weer een hele toffe meeting op het strand met VTwonen en allemaal bloggers, yeey! Zo’n zin in. Daarover later zeker meer. Ik wens jullie een fijne avond!

Terug in Nederland Delft ©BintiHome

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren