Binti Home Souraya Hassan interview Vriendin ©BintiHome

Wat een super gave post kreeg ik een paar dagen geleden… ik sta met een interview in Vriendin!

Interview in Vriendin

Herinneren jullie de weekvlog nog van december waarin ik een kijkje achter de schermen gaf bij een photoshoot in Amsterdam? Ik vertelde toen nog niet waar de shoot precies voor was, maar nu is hij gepubliceerd. Een super tof interview in Vriendin met bijhorende foto. Het was de eerste keer dat ik echt in een studio gefotografeerd werd dus vond het wel erg spannend. Maar ben wel erg blij met het resultaat. Het is ook een mooi stuk geworden over bloggen en styling tips voor in huis.

Binti Home Souraya Hassan interview Vriendin ©BintiHome-2

Vriendin week 4

Naast het interview met mij staan ook Desiree van Vosgesparis, Elisah van Interiorjunkie en Suzanne van Ensuus in deze serie. Ontzettend leuk om alle verhalen te lezen. Vriendin is een weekblad dus haast je dit weekend gauw naar de winkel om het tijdschrift te bemachtigen haha. Hieronder heb ik wel nog een foto geplaatst zodat je ( hopelijk ) de tekst kan lezen.

Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat 8 jaar ondernemen af en toe bekroond wordt met dit soort prachtige publicaties!

Binti Home Souraya Hassan interview in Vriendin ©BintiHome

Benieuwd waar ik nog meer in heb gestaan? :