Interieurvlog (videoblog) : Margriet winter fair, interieurfotografie en interieurblog

In een eerdere blogpost vertelde ik dat ik naar aanleiding van het Fonq event en het inspirerende verhaal van Kirsten Jassies iets nieuws ging proberen. Ik heb daarom voor het eerst een videoblog geüpload! Een interieurvlog over mijn werkweek bij Binti Home waarin ik je een kijkje geef achter de schermen. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik wil vaker Vlogs en stylingfilmpjes gaan plaatsen.. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe filmpjes? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal. Fijne start van de week!

Video : Souraya Hassan, Binti Home

7 reacties

 1. Superleuk!
  Heerlijk om zo even mee te kijken.
  Fijne nieuwe week!
  Martine x.

 2. Zo leuk om te zien! :D

 3. Ik loop al zolang met dit idee en elke keer durf ik de stap niet te wagen..
  Wat geweldig leuk dat je dit doet en wat komt het allemaal heerlijk natuurlijk over.
  Je doet het gewoon, talentvolle ondernemende beauty..
  Leuk, leuk, leuk!

 4. Superleuk om zo even een kijkje achter de schermen te krijgen!! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.