Interieurstyling en interieurfotografie badkamer inspiratie Stek Magazine ©Binti Home

Wat een grijze dag… zelfs in mijn studio waar het normaal gesproken heel fijn licht is, is het nu donker. Ik krijg hier echt een herfstgevoel van, ik wil bijna wat kaarsjes aansteken, de verwarming wat hoger zetten en lekker in een warm bad liggen met thee en een boek… Dat doe ik natuurlijk niet want ik ben gewoon aan het werk, misschien vanavond. Maar dit is wel meteen een mooie aanleiding om wat foto’s met jullie te delen van deze inspirerende badkamer.

Badkamer fotografie 
Deze badkamer van Miriam was de perfecte locatie voor een fotoshoot voor Stek Magazine. Voor de fotoshoot zijn we afgereisd naar het Noorden met een auto vol styling producten. Miriam had haar badkamer zelf al erg sfeervol ingericht, vandaar dat we haar badkamer ook hadden uitgekozen als locatie voor deze shoot. Maar het is toch ook leuk om te zien hoe je met andere producten weer een hele andere sfeer kan creëren. Voor deze shoot had ik een kleurenpalet met blauwtinten en grijs in gedachte met de materialen hout en steen/marmer als natuurlijke toevoeging.

Planten in de badkamer?
Ik houd zo van planten dat ik ze in elke ruimte in huis wel heb staan. Op Pinterest vind ik het heerlijk om weg te dromen bij Mediterraanse badkamers vol met groen. Of planten ook in de badkamer kan neerzetten? Ja zeker wel. Kies wel voor planten die van een beetje schaduw houden en goed blijven bij hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid. Nu heb ik zelf ( helaas ) niet heel veel kennis van planten. Ik selecteer ze eigenlijk eerder op hoe ze eruit zien dan de daadwerkelijke functie of verzorging. Ik probeer het eigenlijk gewoon uit, geef ze één keer in de week water en merk vanzelf welke planten heel goed groeien en welke wat achter blijven. Tot nu toe doen ze het eigenlijk allemaal heel erg goed! Ook in deze badkamer heb ik twee planten neergezet, één naast het raam en een olijfboompje vlakbij de douche. Het groen van de planten geeft zoveel sfeer aan de badkamer en maakt het meteen gezellig.

Opbergideeën  voor producten in de badkamer
In de badkamer staan meestal aardig wat verzorgingsproducten. Je kan het wegstoppen in bakjes maar je kan de producten ook laten zien. Zeker als producten een mooie verpakking hebben zoals bijvoorbeeld Rituals. Daarnaast haal ik wattenstaafjes en schijfjes vaak meteen uit de verpakking en stop ze in een glazen pot, bijvoorbeeld een weckpot. Het is handig, afgesloten en het ziet er leuk uit! Voor mijn oorbellen heb ik een leuk rekje gemaakt alweer heel veel jaren geleden. Een leuke d.i.y. om zelf te maken. Ik heb een brocante frame uitgekozen van een oude fotolijst en dit wit geverfd. Tegen de achterkant van het frame heb ik gaas gespannen en voila, klaar! Aan de gaatjes van het gaas kan je je oorbellen hangen, wel alleen de hangers. Het is super makkelijk en je oorbellen hangen netjes naast elkaar. Sieraden die ik elke dag draag leg ik het liefste in een schaaltje of in deze badkamer, op een marmeren broodplank. De verzorgingsproducten kan je bij elkaar in een mand plaatsen.

Badkamerstyling : Hammamdoeken 
Ik ben helemaal weg van Hammamdoeken, ze zijn altijd zo’n fijn stylingitem in een ruimte, voor de slaapkamer of de badkamer. Maar ik gebruik ze ook echt als ik bijvoorbeeld naar het strand ga. Bij de sfeer van deze badkamer paste deze blauwe hammamdoek echt perfect, ook verkrijgbaar in mijn webshop. Je kan zo’n doek over de wastafel hangen als een soort gastendoek of over een decoratieladder voor de styling. De heerlijke zeep is van B-natural.

Jouw badkamer?
Hoe ziet jouw badkamer eruit? Ben je blij met je badkamer of is staat het op de to do list voor een restyling?

Producten shoppen op Binti Home Shop :
Hammamdoeken, decoratieladder, plantenhangermarmeren serveerschaal

Nu ik de foto’s van deze badkamer zie heb ik meteen weer zin om aan de slag te gaan met de restyling van mijn badkamer! Na de restyling van mijn slaapkamer en de styling ideeën voor de wand bij mijn turquoise kast kan dit wellicht wel eens volgend restylingproject zijn.

English translation :
What a day.. even in my studio where the light is always so bright, is so dark today because of this autumn weather in the middle of the summer. I almost want to light some candles, turn on the heater and lay down in a warm bath with tea and a book… I won’t do of course because I am working. But it is a good occasion to share some pictures with you from this inspiring bathroom from Miriam. I have styled and photographed this bathroom a little while ago for Stek Magazine. I used the colors blue and grey and work with wood and green. Also I put some nice ideas for storing your beauty products. Also a nice do-it-yourself to collect your earrings together. What do you think of this bathroom? It makes me want to start with the restyling of my own bathroom really soon!

Interieurstyling en interieurfotografie badkamerstyling Stek Magazine ©Binti Home

Interieurstyling en interieurfotografie wasbak styling Stek Magazine ©Binti Home

Interieurstyling en interieurfotografie badkamer douche inspiratie Stek Magazine ©Binti Home

Interieurstyling en interieurfotografie styling badkamer Stek Magazine ©Binti Home

Interieurstyling en interieurfotografie stylingtip planten badkamer Stek Magazine ©Binti Home

 

Interieurstyling en interieurfotografie badkamerstyling Stek Magazine ©Binti Home

Interieurstyling en interieurfotografie badkamer inspiratie Stek Magazine ©Binti Home

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home
Locatie : Woning Miriam Hoekstra
Publicatie : Stek Magazine

Bewaren