Styling keuken en fotografie ©Binti Home

Alweer een tijdje geleden heb ik een binnenkijker gefotografeerd bij Lydia en Andre in Deventer. De binnenkijker werd destijds gepubliceerd in Flair magazine. Deze maand staat deze prachtige keuken in het Duitse blad Schöner Wohnen, een prachtige uitgebreide productie. Op instagram deelde ik al een foto van deze mooie publicatie.

Keukenindeling
Toen ik voor het eerst in het appartement van Lydia en Andre kwam was ik meteen verrast door de bijzondere indeling, de prachtige open ruimte en het mooie lichtinval door de vele ramen. Het huis hebben ze zelf helemaal verbouwd tot deze bijzonder inspirerende woning. Via de keuken loop je door naar de eethoek en de woonkamer. De keuken bestaat uit een mooi ruim kookeiland en een apart aanrecht. Ik vind het mooi dat je aan beiden kanten aan het kookeiland kan staan wat tijdens het koken voor erg veel gezelligheid zorgt.

Keukenstyling
Voor de shoot heb ik samen met Lydia de styling gedaan van de keuken. Veel van haar producten heb ik gebruikt want ze heeft prachtige items in de keuken staan. Wel bracht ik de mooie Höganas theepot mee, de grote broodplank van Brood en Plank, de super leuke Bottle kandelaar door Peter van de Water en het grafische Flock theedoek van Mae Engelgeer. In de keuken zie je veel houten accessoires dat ook een mooie verbinding geeft met de houten eettafel. De zwarte grafische accenten zorgen voor wat contrast. Ik ben helemaal weg van deze keuken en ik deel dan ook graag alle foto’s van deze keuken met jullie. Maar ook van de eettafel met een verrassende mix van eetkamerstoelen van Hay, Vitra en Fatboy. Volg Lydia zeker even op instagram voor meer inspiratie uit het prachtige huis van Lydia en Andre.

Fijne woensdag!

Instagram Binti Home

Binnenkijker Lydia en Andre Deventer Schoner Wohnen ©Binti Home-8

Binnenkijker Lydia en Andre Deventer Schoner Wohnen ©Binti Home-5

Binnenkijker Lydia en Andre Deventer Schoner Wohnen ©Binti Home-8

Binnenkijker Lydia en Andre Deventer Schoner Wohnen ©Binti Home-2

Binnenkijker Lydia en Andre Deventer Schoner Wohnen ©Binti Home

Binnenkijker Lydia en Andre Deventer Schoner Wohnen ©Binti Home-7

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home
Styling keuken : Souraya Hassan, Binti Home
Ontwerp en inrichting : Lydia en Andre