Babykamer zachte pasteltinten Binti Home Blog ©BintiHome

Alweer een tijdje geleden mocht ik het prachtige huis van Bonnie en haar gezin fotograferen in opdracht van het tijdschrift Flair. Een interieur fotograferen is altijd weer een feestje omdat ik bij de meest inspirerende huizen kan binnenkijken én dit inspirerende interieur ook nog eens vast kan leggen. Ik probeer tijdens de fotografie altijd het huis zo goed mogelijk te fotograferen waarbij alle ruimtes mooi tot hun recht komen. Zo ook deze kinderkamer… ik ben helemaal weg van de sfeer van deze kamer. De prachtige kleur op de muur, het gebruik van bamboe, de zachte pasteltinten.. werkelijk prachtig. Mooie inspiratie voor als ik ooit een eigen kinderkamer mag gaan inrichten…

Kinderkamer inspiratie
Ik heb zelf geen kinderen maar wil ze op een dag heel graag! In mijn omgeving krijgen steeds meer vriendinnen een gezin en hier horen natuurlijk ook kinderkamers bij. Ik vind het heerlijk om soms alvast een beetje weg te dromen hoe die kinderkamer er uit zal zien.. ook al is de potentiële papa nog niet in beeld. Deze kinderkamer van de dochter van Bonnie en Merit is voor mij een mooie inspiratie voor een sfeervolle, knusse en stijlvolle kinderkamer. De kamer is in balans door de zachte kleuren, het gebruik van wit, mooie prints, simpele meubels en sfeervolle accessoires.

Shoppen voor de kinderkamer
Wat ik zo leuk vind aan deze kamer is dat de inrichting overal vandaan komt. Ik hou niet van een complete kinderkamer set uit een woonwinkel maar juist het combineren van verschillende meubels en woonaccessoires van verschillende winkels en plekken maken de kamer persoonlijk en sfeervol. De lamp van Studio Snowpuppe staat altijd mooi in de woonkamer maar ook zeker zo in de kinderkamer. Het Metoo knuffel konijn in het bedje vind ik ook zo lief! De kralenketting dient hier als kapstokje waaraan je de mooiste babykleding kan ophangen. Een open mand op de grond kan je gebruiken voor het opbergen van wat knuffels of lakens. Heb jij kinderen? Wat is volgens jou een must have in de kinderkamer? Ik ben benieuwd!

Neem zeker even een kijkje op de instagram van Bonnie, hier vind je meer inspiratie van haar interieur én gezin. Fijne dag!

Babykamer teksten prints zachte pasteltinten Binti Home Blog ©BintiHome

Babykamer mobiel hanger zachte pasteltinten Binti Home Blog ©BintiHome

Babykamer bedje inspiratie zachte pasteltinten Binti Home Blog ©BintiHome

Babykamer zachte pasteltinten Binti Home Blog knuffel ©BintiHome

Babykamer stylingtip kleding zachte pasteltinten Binti Home Blog15

Babykamer stylingtip bamboe mand zachte pasteltinten Binti Home Blog

Babykamer stylingtip snowpuppe lampen zachte pasteltinten Binti Home Blog

Babykamer stylingtip decoratie zachte pasteltinten Binti Home Blog

 

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home voor Flair