Inspiratie stylingtips keuken in een huurwoning ©BintiHome6

Nog elke dag ben ik blij met onze Okergele tegelstickers. Onze keuken was helemaal niet naar wens toen we in onze huurwoning kwamen wonen. Maar met deze budget DIY heb je jouw keuken zo omgetoverd tot je persoonlijke favoriete plek in huis!

Portugese tegels in de keuken huurwoning ©BintiHome_-6

Huurwoning persoonlijk maken

Ik schreef al eerder een blog over de tegelstickers. Ik heb ze ook toegepast in de badkamer in onze vorige huurwoning. In een huurhuis kan je namelijk vaak geen verbouwingen doen en is het dus goed om creatief te zijn. Want je wilt je huurhuis natuurlijk wel zo inrichten dat het echt als een persoonlijk thuis voelt.

Toen we hier kwamen wonen was de keuken dus helemaal wit, steriel… iets wat saai. Hoe we de keuken een make-over hebben gegeven dat lees je hier én zie je hier in deze make-over video. Zo leuk om weer even terug te zien! Wat een verschil hè?

Het is dus ontzettend makkelijk om de stickers aan te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is de tegels goed schoon,- en droogmaken. Vervolgens begin je in de hoek en trek je langzaam het papier achter de sticker eraf. Met een droge doek wrijf je eventuele luchtbelletjes naar buiten. En voila, klaar!

De mooiste tegelstickers in de keuken ©BintiHome_-5
Inspiratie stylingtips keuken in een huurwoning ©BintiHome3

Tegelstickers shoppen

Hierboven deelde ik al waar onze tegelstickers vandaan komen maar toen ik op zoek ging naar meer inspiratie kwam ik nog meer websites tegen die tegelstickers aanbieden. Ik vind het namelijk leuk om voor jullie een verzameling te maken voor leuke tegelstickers die je kan toepassen in je eigen huurwoning. Of koopwoning kan natuurlijk ook ;). Ik vond zoveel mooie opties!

Met stipt op één mijn favoriet uit Lissabon, Home Art Stickers die tegelstickers verkoopt via Etsy. Ik heb hier nog geen ervaringen mee maar ik zit wel te denken om een toilet make-over te gaan doen met deze stickers. Dus ik hou jullie zeker op de hoogte van mijn bevindingen.

Home-art-stickers-tegelstickers-budget
Mijn favoriet : Home Art Stickers uit Lissabon

Voor nu vooral veel inspiratie voor tegelstickers in de keuken, badkamer of toilet. En wat opvalt is dat er voor elke stijl wel iets te vinden is. Het is mooi als je kleuren uit je interieur terug laat komen in de tegels. Zo kozen wij dus voor okergeel omdat dat her en der al terug komt in huis. Heb je een turquoise, grijze of donkerblauwe muur, laat dit dan terug komen in woonaccessoires, gordijnen en bijvoorbeeld dus de tegelstickers in de keuken. Door een kleur op meerdere plekken terug te laten komen in huis ontstaat er balans.

Ik vind dit echt zo’n slim en makkelijke budget DIY om jouw huurwoning om te toveren tot een persoonlijk thuis waar je echt blij van wordt!

Budget keuken tegelstickers voor huurwoning

Petrol stickers van Alleen maar stickers. | Mosaic stickers van Pixers | Verschillende tegelstickers van HomeArtStickers via Etsy | Tegelstickers van Wall-Art

Ik ben erg benieuwd of jij ook aan de slag gaat met tegelstickers om zo jouw huurhuis tot een persoonlijk thuis te maken!

Meer inspiratie voor in huis?: