Huis in de Bollenstreek

Huis in de bollenstreek

Inmiddels woon ik hier niet meer, in het prachtige witte huis in de Bollenstreek. Drie jaar lang heb ik hier met veel plezier gewoond. En eigenlijk kan ik ook wel zeggen dat dit de start was dat ik echt een groei heb gemaakt. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Dit huis heeft mij echt ontplooid. Ik heb veel in huis veranderd en dat is heel goed te zien in de 91 blogs die ik over dit huis schreef.

Tulp bloem van januari 2017 MooiWatBloemenDoen Bloemenmeisje ©BintiHome

Wonen tussen de bloemenvelden

Ik ben echt gek op bloemen, zeker om bloemen te gebruiken in de styling van mijn huis. Hier En hoe leuk is het dan om ook echt tussen de bloemenvelden te wonen? Nu moet ik wel bekennen dat ik met dit huis geen uitzicht had op de bloemenvelden, maar een kleine twee minuten lopen en ik was gezegend met een prachtig uitzicht.

Bloomon bloemen fotoshoot kleurrijk ©BintiHome

Wonen en werken in één

Wat ik zo heerlijk vond aan dit huis is dat het echt perfect was voor fotoshoots en stylingprojecten. Zo heb ik meerdere fotoshoots voor merken in dit huis in de Bollenstreek gedaan. Denk aan de fotografie voor het hippe bloemenmerk Bloomon. Diverse fotoshoots voor Stek Magazine waarbij ik mijn huis omtoverde. Maar ook creatieve oplossingen met de kasten van Raw Eco Design. Daarnaast heb ik Eigen Huis & Tuin over de vloer gehad. Maar ook een bijzonder persoonlijk interview met Binnenste Buiten van KRO.

Ja ik heb echt heerlijk gewoond in dit prachtige huis. Hieronder kan je veel interieur inspiratie vinden.

Bewaren