Huis in de Bollenstreek

Huis in de bollenstreek

Inmiddels woon ik hier niet meer, in het prachtige witte huis in de Bollenstreek. Drie jaar lang heb ik hier met veel plezier gewoond. En eigenlijk kan ik ook wel zeggen dat dit de start was dat ik echt een groei heb gemaakt met mijn bedrijf. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Ik heb veel in huis veranderd en dat is heel goed te zien in de 91 blogs die ik over dit huis schreef.

Wat ik zo heerlijk vond aan dit huis is dat het echt perfect was voor fotoshoots en stylingprojecten. Zo heb ik meerdere fotoshoots voor merken in dit huis in de Bollenstreek gedaan. Denk aan de fotografie voor het hippe bloemenmerk Bloomon. Diverse fotoshoots voor Stek Magazine waarbij ik mijn huis omtoverde. Maar ook creatieve oplossingen met de kasten van Raw Eco Design. Daarnaast heb ik Eigen Huis & Tuin over de vloer gehad. Maar ook een bijzonder persoonlijk interview met Binnenste Buiten van KRO.

Tulp bloem van januari 2017 MooiWatBloemenDoen Bloemenmeisje ©BintiHome

Bewaren