Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Home Stock Haarlem is mijn must visit winkel tip voor deze week!

Home Stock Haarlem

De titel zegt het al : een bonte verzameling van unieke items. Om precies te zijn schrijft Home Stock  op hun website : ”Home Stock biedt een bonte verzameling van uitgesproken meubilair en originele accessoires. Dit zorgt voor verrassende combinaties en een uniek en eigen interieur. Een bezoek aan Home Stock brengt je inspiratie en daarmee nieuwe ideeën. ” En dat is precies het gevoel wat ik kreeg toen ik daar vorige week rond liep.

Laten we bij het begin beginnen. Het was echt alweer een lange tijd geleden dat ik Home Stock Haarlem voor het laatst bezocht had. Ze zijn vorig jaar verhuisd naar een nieuw pand en helaas kon ik niet bij de feestelijke opening zijn. Maar toen ik een paar weken geleden door Akzo Nobel gefilmd zou worden voor een dag, over mijn leven als stylist, kwam Home Stock Haarlem opeens in mij op. Een paar mailtjes later was het geregeld, we mochten filmen bij Home Stock Haarlem en ze gingen zelfs eerder open, hoe lief!

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Shoppen met een camera crew

Eenmaal daar raakte ik niet uitgekeken. Terwijl ik werd gevolgd door een filmcrew ‘shopte’ ik wat items welke ik mocht lenen voor een photoshoot later die dag. Ik wilde mijn woonkamer een bohemian sfeer geven en daarvoor was ik bij Home Stock aan het juiste adres. Wat jammer is van een photoshoot is dat uiteindelijk alle spullen weer terug ‘moeten’, het liefst had ik alles natuurlijk gehouden! Maar omdat ik zo weg was van de oker gele fluwelen poef kreeg ik deze cadeau, super lief! De foto’s en blog over het inrichten van de woonkamer in de woonstijl bohemian lees je hier.

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome-18

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome-19

Woonwinkel tip Haarlem

Uiteindelijk besloot ik nog een keer terug te gaan naar de winkel omdat ik heel graag foto’s wilde maken om dit met jullie te delen. Wat ik zo leuk vind aan deze winkel is dat het echt eruit ziet als een groot warenhuis vol inspiratie en voor ieder interieur wel iets te vinden. De stijl is een mix tussen industrieel, vintage, bohemian en Scandinavische items. Maar sta niet gek te kijken als je opeens een brocante of kitscherig item ertussen ziet staan. Alles is mogelijk!

Het leuke is dat de winkel continue veranderd. De winkelmedewerkers vinden het heerlijk om aan de slag te gaan met de styling en daardoor ontstaat er de één na de andere prachtige interieursetting. Dat vind ik ontzettend sterk aan deze winkel want dit is dé perfecte inspiratie voor jou thuis. Jullie weten dat ik gek ben op kleur en vooral combinaties van kleur toepassen in huis en daarvoor krijg je veel inspiratie in deze winkel.

‘Home Stock Haarlem is echt een bezoek waard en ik vrees dat je niet met lege handen de winkel verlaat ;)’

Hoe mooi is die roze woonkamer setting? De stoere donker grijze Amahula bank ( ja die naam!) zit ook echt heerlijk. En van de hoeveelheid okergeel en groentinten in combinatie met fluweel en goud maakt mijn hart een sprongetje. Ik vind het echt zo’n fijne winkel.

Je hoort het al, ik heb mijn nieuwe hotspot in de buurt gevonden, want ja van Hoofddorp ben je zo in Haarlem. Maar ook al moet je van de andere kant van het land komen. Home Stock Haarlem is echt een bezoek waard en ik vrees dat je niet met lege handen de winkel verlaat ;) hihi

Home Stock Haarlem vind je op de Drossestraat 16-22 te Haarlem.

En hier vervolgens heel veel mooi inspiratiebeeld uit de winkel! Benieuwd wanneer jij een bezoekje gaat brengen!

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip haarlem Home Stock winkel Haarlem ©BintiHome

Binnenkijken winkeltip Home Stock winkel adres Haarlem ©BintiHome

Meer inspiratie op doen?

 

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home