Happy inspiration and news

Goedemorgen! Gisteren plaatste ik het al op twitter en instagram maar nu ook op mijn blog. Vanaf deze week ben ik officieel full time zelfstandigondernemer, geen parttime baan meer erbij maar volledige focus op Binti Home! Ik ben erg blij, heb veel zin om creatieve ideeën uit te werken en sta open voor leuke nieuwe projecten! De reden dat het hier wat stiller is, is omdat ik bezig ben met een nieuwe blog. Later meer informatie hierover. Blijf vooral deze blog volgen en je krijgt vanzelf bericht over de nieuwe blog. Nog even hard aan de slag, producten shoppen, stylen, fotograferen, grafische vormgeving… nog veel doen!


 Graag deel ik deze week weer mijn blog op Showhome met jullie. Dit keer over het maken van foto’s tijdens reizen en hoe je dit terug laat komen in huis om het gevoel van de reis nog wat langer vast te houden. Lees de blog op Showhome hier.

Foto’s : Binti Home

5 Comments

  1. Leuk Souraya, veel succes met je nieuwe stap en met het uitwerken van je ideeen.

  2. Gefeliciteerd met je fulltime ondernemerschap!! Dat geeft vast een heerlijk gevoel:). Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe plannen en je nieuwe blog! Ik hou het in de gaten.
    Liefs Cindy

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*