Gratis interieuradvies Pop up event Den Haag : antwoord op jouw woonvragen

Italiaans ijs Ijskar roze iksmeltvoorjou Mega stores weekend event woonvragen ©Binti Home-3

Woonvragen beantwoorden in tropische sferen? Dat klinkt wel erg leuk toch? Dit weekend kan jij al jouw woonvragen aan mij stellen, benieuwd hoe en waar? Dat lees je in deze blog!

Woonvragen beantwoorden in tropische sferen

Als je graag bezig bent met je huis heb je altijd wel wat vragen. Op dit moment zit ik op een ‘tropisch’ plein vol strandstoelen, planten, een ijskar met Italiaans ijs én heerlijke koffie van Kaldi. Dit weekend is het ontzettend warm in Nederland, tropisch warm. Om even af te koelen en wat inspiratie op te doen voor in huis is er dit weekend een super leuk event in de Megastores in Den Haag. Tijdens het winkelen in de mall bij verschillende winkels als Auping, Woonexpress, Nano interieur of Berg&Berg kom je heel veel keuze tegen. Uiteraard staan de winkeliers allemaal klaar om jou van de juiste informatie te voorzien. Maar hoe ga je al die informatie en inspiratie toepassen in je eigen huis?

Daar kan ik je bij helpen, ik beantwoord dan ook graag dit weekend ( gratis ) jouw woonvragen in Den Haag.

Interieuradvies Mega stores weekend event ©Binti Home-4

Italiaans ijs Ijskar roze iksmeltvoorjou Mega stores weekend event ©Binti Home-3

Pop Up event Den Haag

Wat ik zo leuk vind aan dit soort pop up events is dat het vernieuwend is en het woon winkelen nog leuker maakt. Zo kan je gratis koffie halen bij de Kaldi mobiel en staat er een fantastische roze ijskar van ‘Ik smelt voor jou’. Neem plaats in de strandstoelen om nog eens goed na te denken over de aankopen die je hebt gemaakt. Ik heb al een aantal bezoekers geholpen met het kiezen van de juiste kleur voor de muren van de slaapkamer. Maar ook hebben we gesproken over leuke wandideeën voor de woonkamer.

Ben je zelf nog niet helemaal zeker of je voor de juiste kleur bank hebt gekozen? Of ben je op zoek naar verlichting voor de eetkamer? Wil je een nieuwe kleur op de muur maar weet je niet of dit goed past bij de rest van je interieur? Kom dan gewoon even langs en stel je vraag, ik help je graag! { Megastores Den Haag, Van der kunststraat 123 }

Kaldi koffiekar Mega stores weekend event ©Binti Home

Mega stores weekend event ©Binti Home

Mega stores weekend event ©Binti Home-5

Kaldi koffiekar Mega stores weekend event ©Binti Home

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home
in samenwerking met Megastores Den Haag

Bewaren

Bewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*