Give away (closed)| Tables, paperbags and a Olla vase

 

As I always like to decorate with small tables and a mix of decoration and I would love to make one of you happy with this set of 5 amazing items in this give away!

Ik begin deze week met een super leuke give away! Ik hou van het decoreren met verschillende tafeltjes voor mijn bank in combinatie met decoratie en ik mag één van jullie blij maken met deze set bestaande uit 5 prachtige producten.

Styling with coffeetables

When it comes to the livingroom the sitting area is most of the time the area where people are the most focussed on. Is the sofa comfortable? Does it looks good in the space? And what about the decoration of the sofa thinking about the cushions, tables and decoration. Working with one colourpalette will give you somehow a guidance to create a playful yet balanced look. In front of my sofa I put this Whitestone coffeetable with a marble top, I like the naturel look of the table. Beside this table I placed a small wooden grey table from Morocco. The grey matches the sofa and the white/oak gives a bright contrast. On top of the tables I put two paperbags in a grey and mint colour. I like to use these paperbags to storage small things or to put some plants. The bags have a playful look together with the Olla vase from Egypt. I choose for a simple dried flower in the vase because I already put some plants in the paperbags.

Bij het inrichten van een woonkamer is de zithoek vaak de plek waar het meeste aandacht aan wordt gegeven. Zit de bank goed? Past het mooi bij de ruimte? En hoe kan de bank sfeervol aangekleed worden met kussens, salontafels of andere decoratie? Door te werken met een vast kleurenpalet heb je eigenlijk een soort leidraad waar je je aan vast kan houden bij het kiezen van de decoratie en aankleding. Voor mijn bank heb ik deze whitestone coffeetable neergezet met een marmer blad, ik vind de neutrale rustige uitstraling erg mooi. Naast dit bijzettafeltje van Fonq heb ik een lager tafeltje neergezet van grijs geschilderd hout welke gemaakt is in Marokko. Dit grijze tafeltje past weer moi bij de bank en de combinatie van het wit en eiken hout in het andere tafeltje zorgt voor een licht contrast. Bovenop de tafeltjes heb ik twee paperbags neergezet in grijs en mint. Ik gebruik deze paperbags graag om producten in op te bergen of om planten in te plaatsen. Samen met de Olla vaas uit Egypte ontstaat er een speelse en sfeervolle uitstraling. In de vaas plaatste ik wat simpele takjes omdat er in beiden paperbags al planten staan.

Woonkamer styling zithoek paperbags marmer tafel ©BintiHome

Give away for you

I created this nice give away in collaboration with Fonq, Uashmama and my own Binti Home Shop. I already work with Fonq for more than 2 years now. I love their collection and a big variety of products they have. This is why I use their products in shoots many times for example in this diningroom or the styling of my workspace. I am more than happy I will give away this nice set of products :

Deze give away is een samenwerking met Fonq, Uashmama en mijn eigen online shop. Ik werk al meer dan twee jaar samen met Fonq aan verschillende stylingprojecten. Ze hebben een prachtige uitgebreide collectie in de shop staan waarvan ik vaak wat mooie items kan uitzoeken voor het stylen van fotoshoots. Zo gebruikte ik al eerder wat producten in deze eetkamer of in de styling van mijn werkplek. Ik vind het dan ook super leuk dat ik een set van mooie producten mag weggeven :

1x White stone coffee table Zuiver (Fonq)
1x Moroccan wooden table grey ( Binti Home Shop )
1x Olla vase 4 transparant ( Binti Home Shop )
1x Paperbag medium grey ( Uashmama )
1x Paperbag Xsmall salvia ( Uashmama )

Woonkamer styling zithoek paperbags marmer tafel ©BintiHome

Yes You can win this complete set! What you have to do…? :
1. I would like to know why you should win this set and where you would place this. How? Show me a photo on instagram where you would place this set in your home with hashtag #bintihomegiveaway and tag @bintihome / @fonqNL / @uashmama_benelux / @bintihomeshop.
2. Leave a comment below this blogpost as well and mention your instagram account so I can find you easily

3. You don’t have an instagram account? You can also share a photo below my Facebook post.

4. Follow @bintihome / @bintihomeshop / @fonqNL / @uashmama_benelux on instagram
5. The give away closes next sunday 20th of March at 18.00h. The winner will be chosen and mentioned in this blogpost and on instagram/facebook.

6. The products will be shipped to you as soon as possible.

I hope you like this give away and I am looking forward to see your photo’s :) Enjoy!

Je kan deze complete set winnen! Wat je daarvoor moet doen..? :
1. Ik wil heel graag weten waarom jij deze set wil winnen en ook vooral waar je dit zou plaatsen? Hoe? Plaats een foto op instagram waar jij deze set zou plaatsen in jouw huis met de hashtag #bintihomegiveaway and tag @bintihome / @fonqNL / @uashmama_benelux / @bintihomeshop
2. Laat daarnaast een reactie achter onder dit blogbericht en noem ook meteen even je instagram account zodat ik je gemakkelijk kan vinden.
3. Heb je geen instagram account? Je kan ook een foto delen onder mijn #giveaway bericht op Facebook
4. Volg @bintihome / @bintihomeshop / @fonqNL / @uashmama_benelux op instagram
5. De give away sluit aanstaande zondag 20 maart om 18.00uur. De winnaar zal genoemd worden in deze blogpost en op instagram/Facebook
6. De producten zullen zo snel mogelijk jouw kant opkomen.

Ik hoop natuurlijk dat je deze give away leuk vind en ik ben erg benieuwd naar jouw foto! Veel plezier!

* This give away is ony for the Netherlands and Belgium. Stay tuned for a give away for other countries as well!

P

subsrcibeforbintihomeblog

Styling and photography : Souraya Hassan, Binti Home
this is a collaboration with Fonq, Bintihomeshop and Uashmama.

 

Bewaren

43 reacties

 1. Laura Versteegen

  Ik zou dit mooie setje plaatsen in ons nieuwe huisje was we binnenkort krijgen.
  We houden van industrieel en oude spullen en dit zou hier erg mooi bij staan denk ik, vlak bij onze oude houten verver trap. Foto op instagram volgt later vandaag.

 2. Laila Mouch

  Hoi binti Home
  Ik ga voor het marokkaanse tafeltje.
  Heb namelijk een nieuw bankje in mijn leefkeuken.
  Marokkaans bankje 2.0 in grijs wit en daar zou het tafeltje perfect bijpassen.
  Ik mis nog een tafeltje waarop ik mijn thee kan plaatsen.
  Duimen dan maar.
  Ik ga de foto wel uploaden op instagram.

 3. Hi Souraya,
  Could you tell me if your giveaway is open to foreign country? I leave in France.
  Thanks a lot!
  Best regards,
  Lydie

 4. Ik zou zo waanzinnig graag de set van de #bintigiveaway actie willen winnen. Je bent een enorme inspiratiebron en ik ben dan ook groot fan van je werk. Deze tafeltjes zouden zeker niet misstaan in mijn living. Foto is inmiddels gepost op instagram (DWORTELBOER) Ik ga gewoon verschrikkelijk hard duimen! Lieve groetjes Danielle

 5. Wat een leuke give-away! Ik doe heel graag mee! Mijn hoofd tolt van ideeën waar en hoe ik deze mooie items ga plaatsen! Ik zal op IG (@designbyloes) een kiekje plaatsen van een van de opties!

 6. Hoi, wat een leuke actie. We gaan verhuizen en ons hele huiskamer-inboedel verhuist mee, maar….die is wat saai en kan wel wat frisse Binti-love gebruiken. Vandaar dat ik mee doe met insta @fennaachternaam.
  groetjes Fenna

  ps ik kon alleen FonqNL vinden, is dat de goede?

 7. Je kunt nooit teveel tafeltjes hebben in huis! Toen ik 2 jaar terug mn huis kocht en een nieuwe salontafel wilde kocht ik een set van 3 kleine tafeltjes, toevallig bij Fonq. Nu de trend verschillende tafeltjes is probeer ik dan ook steeds leuke knusse hoekjes met de tafeltjes te maken. Een foto vind je op @regrieg

 8. Lien sercu

  Ik lees in een reactie dat de giveaway alleen maar voor Nederland kan. Zo jammer, ik zag het zo al voor me in onze zithoek…. @liensercu

 9. Hoi, wat een super leuke giveaway(s)!! Hier doe ik dan ook graag aan mee :) Jouw huis is een enorme inspiratiebron voor me en de stijl spreekt me enorm aan! Op mijn instagram account Siefshome geef ik aan waar ik deze prachtige giveaways zou plaatsen ;) Groetjes Sifra

 10. Inge van Cleef

  Wat een leuke actie! Ik heb sinds kort een vintage kleed en deze tafeltjes zouden daar perfect bij staan! En natuurlijk die prachtige vaas en paperbags of het af te stylen! Prachtig!

  Groetjes,

  @stijl_inge

 11. Wat een mooi plaatje! Ik doe een poging om dit super leuke setje te winnen!
  @cynthiaaa89

 12. Deze geweldige give-away zou een hele mooie aanvulling zijn in onze woonkamer. We hebben net alles omgegooid waardoor we ruimer zitten en… een paar mooie tafeltjes heel goed kunnen gebruiken bij de verschillende zitplaatsen. En die vaas… pr♡Chris! !!IG -> @susanneloveshome

 13. Ik zou de waanzinnige set die ik kan winnen met jouw #bintihomegiveaway zetten aan mijn kant van het bed. Na 8 jaar schuiven met kleine spulletjes wordt het tijd voor iets nieuws hier! Bovendien heb ik net te weinig ruimte op mijn #phillipestarck krukje om al mijn spulletjes kwijt te kunnen… Groetjes, Maaike (@alittlecozyhome)

 14. Tafeltjes passen super leuk in mn huisje! Ben al maanden opzoek naar passende salontafeltjes tot nu toe is er een grote leegte voor mijn bank haha! Zie foto op @woodandflowers

 15. Wouw wat zou ik dit graag willen winnen <3
  Mijn instagram naam is @jannerotteveel
  We zijn al een tijdje opzoek naar vervaning voor ons véél te grote en inmiddels versleten en beschadigde salontafel. We zouden deze prijs dus goed kunnen gebruiken! <3
  Succes met het kiezen van een winnaar!

  xx Janne

 16. Hallo! Wow, wat een mooie spullen. Zou ik super graag mijn nu al prachtige nieuwe huis compleet mee maken. Er staat nog een mega lelijke oude salontafel, terwijl de rest prachtig is. Top winactie dus! Ga je een kijkje nemen op mn instagram? @liekeebbers Tot gauw!

 17. Jaaa te leuk! Ik doe mee! En was al bijna vergeten hier te reageren

  • Oh nee zie net dat m’n berichtje maar half erop staat! Mijn IG: leonie_elize en nu maar duimen voor dit super setje

 18. Marian van Gessel

  Wat een leuke give away. Inmiddels staat mijn foto op Instagram (marianvgessel).
  Mijn (winter)tafeltjes die nu voor de bank staan zijn zeker aan vervanging toe maar was nog steeds aan het bedenken wat ik precies wilde en zag deze give away en dat is nou precies wat ik zoek. Leuke combi en het zorgt voor een heerlijk lente/buitenland gevoel. Helemaal leuk.

 19. Laura Vos

  Oh ik ben zo verliefd op dit setje!
  Ik blijf er maar naar kijken…..
  foto heb ik bij het Facebook bericht gezet.
  Hier passen deze tafeltjes nog wel naast!
  Daar maken we plek voor.

 20. Leuke actie! Ik volg je nu een tijdje op instagram door een reactie die ik bij toeval las op @zilverblauw. Ik vind de kleurgebruik en sfeer in je woning erg mooi en je maakt ook nog eens prachtige foto’s!
  Ik denk dat deze give away erg leuk zal staan in mijn woning, ik ben 2,5 maand geleden verhuisd dus ben nog volop op zoek naar leuke toevoegingen. Zie de 2 foto’s met de plek waar ik ze in gedachten al zie staan! @lisannehurkx

 21. Daan de jong

  Beste Souraya, we zijn keihard bezig om het huis waar ik en mijn vriendin wonen (echt een mannenhuis met grote leren bank, mega tv en witte muren) wat meer ons huis te maken. Ik was opzoek naar de white stone coffee table en wat interieurideeën die hierbij zouden kunnen passen en kwam zo terecht op je blog en winactie. Zij is bij mij komen wonen en nu durf zij zachtjes aan, haar smaak een beetje door te voeren. Ik was blij verrast en wil hier zelf ook steeds meer in mee gaan :-).

  Mijn eerste project is mijn man-cave met computers nu om te toveren in een loungekamer voor ons beiden. Een muur word licht geel met foto’s die ik uit vogue uit 1950 heb gehaald. Ik heb een supergaaf koloniaal kastje op de kop getikt wat een soort trappetje is. En afgelopen week de Bloomingville Divine bank besteld. Daar zou deze producten echt super bij passen!!! Foto reportage volgt ;-). Dus het zou leuk zijn om haar met een make over te verrassen. zie foto: http://postimg.org/image/p94r9dt73/

 22. Ivo Bennenk

  FEST bank en Zuiver vloerkleed zoeken nieuwe huisgenoot! Benieuwd? Check https://www.instagram.com/p/BDIbvafsFsA/. #bintihomegiveaway
  Groetjes @ivobennenk

 23. Ivo Bennenk

  FEST bank en Zuiver vloerkleed zoeken nieuwe huisgenoot! Ben jij een goodlooking salonsetje met internationale allure dat voor een sfeervolle uitstraling zorgt en hou je wel van een koffie, wijntje, plantje en vaasje? Laat het ons dan snel weten. Jij krijgt: een superzonnige VIP plek, heerlijk zachte ondergrond en 2-wekelijkse verzorging. Je mag zelfs de hele dag Netflix kijken

 24. Leuke actie! Ben al lange tijd op zoek naar een mooie vervanging voor mijn saaie IKEA kastjes naast het bed. Zulke tafeltjes staan daar vast super! (IG @littlemohn) Nu duimen! :)

 25. Hi! Te gekke give away! Inspirerend hoe je interieur|culturen|warmte|rust samenbrengt! Items zouden perfect passen bij mijn nieuwe appartement! Ready for some BintiHomeSpice | INSTA: wykeoosthout

 26. Karima Mesaoudi

  Ik doe nooit mee met actie maar deze items wil ik hebben hahahaha..Omdat ik van Marokkaans komaf ben vindt ik echt geweldig om modern Arabische tinten in mijn huis toe te voegen. Daarom hoop ik te winnen met deze geweldige actie omdat het aparte Arabische en modern items zijn. Ik hoop dat ik win. Groetjes Karima

  • Karima Mesaoudi

   Ik doe nooit mee met acties maar deze items wil ik hebben hahahaha..Omdat ik van Marokkaans komaf ben vindt ik echt geweldig om modern Arabische/ Marokkaans tinten in mijn huis toe te voegen. Mijn interieur kan wat modern Arabische items gebruiken. Daarom hoop ik te winnen..Ik hoop dat ik win. Groetjes Karima

 27. Hi Souraya,

  Mijn huis is bepaald geen Binti Home, maar ik heb al veel inspiratie opgedaan op je mooie blog. Na heel wat on- en offline speuren heb ik deze week eindelijk de eerste stap gezet naar een sfeervol en “volwassen” interieur; mijn huis staat nog vol standaard meubels uit m’n studententijd – en student ben ik al lang niet meer ;) – die ik wil vervangen voor meer unieke exemplaren. Sinds een paar dagen staat er een mooie Franse jaren’30 kast te pronken in mijn huiskamer waar ik helemaal verliefd op ben! Zoals je kunt zien op m’n Instagramfoto is het naast de kast nog wel een kale bedoening waardoor m’n nieuwe kast niet goed tot z’n recht komt. Ik wil er graag een gezellig hoekje creëren, het liefst met zo’n leuke Pastoe schommelstoel in het wit en deze set zou het hoekje helemaal afmaken! Dan hoef ik me alleen nog maar te installeren met de nieuwste vtwonen of een goed boek, een kopje thee en m’n favoriete homemade cookies erbij… (zie hiervoor mijn vorige foto op Instagram). Deze foto straalt precies uit wat ik met dit hoekje en het liefst mijn hele huis wil bereiken: een warme, huiselijke, knusse en zonnige sfeer. Ik zie het al helemaal voor me, dus fingers crossed! :)

  Groetjes,

  Kelly
  @inkellskitchen

 28. Love it! Ik volg jouw blog al een tijdje en probeer inspiratie op te doen aangezien ik jouw interieurstyle zo mooi vind! Doe zo verder!
  Ik hou van planten dus die paperbags een musthave! De tafeltjes mooi en handig om het te verplaatsen zodat de kids nog knn spelen ook! Was sowieso opzoek naar, hopelijk win ik deze giveaway!!
  Instagram nai_has

  Grtjs Naima

 29. Linda Kruisman

  Hoi Souraya,
  Ook ik doe graag mee met de give away actie! Ik volg je al een tijd omdat ik jouw stijl zo inspirerend vind. Wij willen nu eindelijk ons huis helemaal gaan opknappen en daarvoor kijk ik regelmatig op deze blog en jouw pinterest.
  Deze tafeltjes en accessoires zouden prachtig staan bij ons vloerkleed en de bank…kijk maar ;) Instagram lindakruisman Groetjes!

 30. Mooi!! Wat een leuke actie en perfect voor wat instant lente gevoel en een enorme stijl-update in huis!! Ik doe mee!! Dit zou ik heel mooi vinden in mijn woonkamer; Zoë mijn foto op nstageam: studiojnnk

 31. Wat zou ik deze set graag in mijn woonkamer zien staan! Helemaal fan van jouw stijl en sfeer in huis! Ik vind echt alles leuk aan de set en toen ik hem eerder op je blog zag dacht ik al: ik wou dat ik dat zo bij elkaar kon bedenken! Ik kan alleen maar hopen :-D! Instagram: joannekk86

 32. Wauw wat een fijne combi! Onze slaapkamer kan nog wel een kleine make-over gebruiken en deze tafeltjes passen perfect bij onze stijl!!

 33. I found you through Instagram and I am in love with your work, passion and art! I would love to participate and definitely stay tuned for giveaways around Europe, Germany for example? ;)
  Cheers to your beautiful work and tons of success!
  Sincerely

  Caro’s Blumen

 34. I found you through Instagram and I am in love with your work, passion and art! I would love to participate and definitely stay tuned for giveaways around Europe, Germany for example? ;)
  Cheers to your beautiful work and tons of success!

 35. waar koop je dat mooie kleed van de foto

 36. Hey
  Where can i buy this beautiful carpet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*