Closed // Give away : I love my type poster + frame !

Give away I love my type poster and frame Binti Home Blog ©BintiHome

Yeey! Dit is de eerste keer dat ik een give away doe sinds een hele lange tijd op mijn blog én meteen een super leuke! Ik mag namelijk een poster van I Love My Type weggeven ( in elk gewenst formaat ) plus een bijhorend frame. Lees in deze blog hoe je mee doet aan deze leuke Valentijn give away.

Yeey! This is the first time I do a giveaway since a long time on my blog and it’s a really nice one! I will give away a poster of I Love My Type ( any size ) and a matching frame. Read in this blog how you can participate in this Valentine give away.

I Love My Type posters

Ik leerde het merk I Love My Type kennen tijdens het afgelopen ShowUp event in Vijfhuizen. Ik was meteen helemaal weg van de uitstraling van dit Deense bedrijf. Ik raakte in gesprek met de vertegenwoordigster en ook zij praatte vol liefde over het product. En dat kan ook niet anders want de boodschap achter de teksten zijn ontzettend mooi. I Love My Type is het bedrijf van Kathrine Højriis, ze heeft een liefde voor typography, interieur en persoonlijke groei, drie elementen die ze in haar bedrijf terug laat komen.

”I have always taken an interest in personal development and have sought out various courses and methods to learn how to benefit the most from what life has to offer. At some point, I realized that the only one responsible for my wellbeing is me – and that I can change my life merely by changing my thoughts and ideas. For instance, you can’t always be happy but you can always be positive.

In this process, it has been really useful for me to have before me some texts that constantly remind me of my focus and of where I’m headed. This helps me achieve my goals, make the right decisions and be true to myself.” – Kathrine Højriis via I Love My Type

I got to know the brand I Love My type during the last showup event in Vijfhuizen. I was immediately bowled over by the look of this Danish company. I got in a conversation with the representative and she talked with much love about the products. And it should be this way because the message behind the posters are beautiful. Kathrine Højriis started Love My Type because of her love for typography, interior and personal growth, three elements that you see back in her business. Read her beautiful words here above.

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-14

De stand van I Love My Type tijdens Showup 2015

Mooie quote aan mijn wand in de woonkamer

Ik heb in mijn woonkamer een mooie poster ‘Serenity’ 50x70cm hangen in een brass frame. Ik heb bewust gekozen om de poster aan deze wand op te hangen omdat dit goed te zien is vanaf mijn bank, eigenlijk vanaf mijn hele woonkamer. De tekst vind ik zo mooi en sluit ook heel goed aan bij hoe ik over het leven denk. ‘Live for the moment and know that everything happens for a reason’ en ‘Positive thinking creates positive experiences’. Super mooi toch? En zo hebben ze nog vele andere mooie teksten over liefde, vriendschap en zelfontwikkeling. Ik vind de kaart ‘Only One You’ ook super, een mooie quote voor jezelf, iedereen is uniek, maar ook voor iemand die je lief is. Ik heb gekozen voor het brass frame omdat ik veel brass in mijn huis heb staan en dit past er mooi bij. Ook vind ik de poster/frame in combinatie met de grote palm erg mooi.

In my livingroom i hanged the beautiful poster ‘Serenity’ 50x70cm in a brass frame. I have chosen to hang this poster on this wall because you can see this from the sofa and other corners of the livingroom as well. I think the text is beautiful and reflects the way I think of life. Live for the moment and knowthat everything happens for a reason” and “Positive thinking Creates positive experiences.” Really nice right? On the website you’ll find a lot of beautiful quotes about love, friendshop and self-development. If think the ‘Only One You’ quote is also beautiful for yourself, because everyone is unique, but also for someone you care about. I chose the brass frame because I have a lot of brass materials in my home and it fits really nice. Also the poster and frame looks gorgeous in combination with the large palm on my white cupboard.

I Love MyType livingroom interior design ©BintiHome

I Love My Type livingroom interior design ©BintiHome-9

I Love My Type livingroom interior design ©BintiHome

Valentijn Give Away I love my type *

Meedoen aan deze give away is eigenlijk heel erg makkelijk. Neem eerst een kijkje op de website van I Love My Type om te bepalen welke poster perfect past in jouw interieur. Daarna :

1. Laat een reactie achter onder dit blogbericht, welke poster + frame je wil winnen, en vooral waarom! Hou je de poster zelf of geef je de poster weg voor bijvoorbeeld Valentijnsdag?
2. Volg Binti Home en I love my type op instagram.
3. Wil je extra kans maken? Deel dan een foto op instagram met de hashtag #bintihomegiveaway en geef aan waar jij de poster op wil hangen. Je mag ook de hashtag #bintihomegiveaway onder een oude foto plaatsen.
4. De winactie sluit dinsdag 9 februari om 21.00uur ’s avonds. Er zal dan een winnaar gekozen worden. De winnaar ontvangt bericht per e-mail of instagram.
5. De poster + frame wordt meteen in orde gemaakt en verzonden zodat je de poster voor Valentijnsdag nog in huis hebt!

* Deze give away is alleen voor mensen uit Nederland.

Participate in this giveaway is actually very easy. First take a look at the I Love My Type site to choose your favorite poster and frame, then :
1. Leave a comment below this blog post, the poster + frame you want to win, and especially why you want to win this. Do you like the poster for yourself or you’ll give it to someone special for Valentine’s day?
2. Follow Binti Home and I love my type on instagram.
3.Want to give it an extra try? Share a picture on Instagram with the hashtag #bintihomegiveaway and specify where you want to hang the poster. You can also place the hashtag #bintihomegiveaway below an old photo.
4. The giveaway closes Tuesday, February 9th at 21.00 in the evening. A winner will be chosen. The winner will be notified by email or instagram.
5. The poster + frame will be shipped as fast as possible so you’ll receive it for Valentine’s Day!

* This giveaway is only for people from the Netherlands.

I Love My Type GIVEAWAY livingroom interior design ©BintiHome-6

subsrcibeforbintihomeblog

Winnaar :

De winnaar van deze give away is Ronald! Gefeliciteerd! Mail je jouw adres even naar info@binti-home.nl? Het filmpje van de uitslag is te zien op instagram!

 

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Deze giveaway is een samenwerking met I Love My Type.

23 reacties

 1. Wat een geweldige giveaway! Ik doe graag een poging. Ik ga voor de poster Courage in grey met frame Black aluminium. 2016 is voor mij een jaar waarin ik dingen wil veranderen, dichter bij mezelf wil komen. Een beetje courage is dan soms best nodig :)

 2. Wat een toffe give away! Ik waag een gokje voor Power of Love white 70×100 in een zwart frame! Een mooi cadeau voor m’n vriend -en voor mezelf natuurlijk- als we over twee weekjes gaan samenwonen in zijn huis! Fingers crossed!

 3. Wow!!! Wat gaaf! ! Wat een leuke win actie.
  Hopelijk win ik hem. TOGHETER GREY Zou perfect passen boven ons bed. Ik zoek al weken opzoek naar een
  Perfecte poster.
  *crossfinger*

 4. Oh wat zou het tof zijn om een van deze posters te winnen! Ik zou graag “Have you loved yourself today?” white willen winnen, met de zwarte lijst. Stiekem een valentijnscadeautje voor mezelf, mijn vriend vertrekt aanstaande dinsdag voor 3 maanden naar zuid oost Azië en die ga ik onwijs missen. Zo’n reminder aan de muur zou mooi zijn, nu hij er de komende tijd niet is om me eraan te herinneren dat ik ook van mij moet houden!

 5. Danique Uittenbogaard

  Van de shades of grey de together poster in het grijs met een zwarte lijst voor mijn vriend voor in ons huisje. Hij zit momenteel in een dipje en zo’n leuk valentijnscadeautje kan hij wel gebruiken.

 6. Oh wat zijn ze mooi! Ik zou kiezen voor de zwarte Love the Proces, die zou dan in de woonkamer komen te hangen zodat we hem allemaal kunnen zien.Je kijkt ernaar en geeft je een zetje/boost om verder te gaan en te ontwikkelen. Valt soms niet mee. Vlakbij komt dan een kaart/poster van iets roestigs, zodat je weet dat als je niks doet je vastroest.

  Veel liefs, Chrstien

  Zo en nu ga ik eindelijk uitzoeken hoe ik Instagram op mn telefoon zet….ben ook geen 18 meer!
  Maar I LOVE THE PROCES

 7. Zooo mooi! Ik doe graag mee voor mezelf én voor mijn man. We zijn dit jaar precies 20 jaar bij elkaar en wat zou de TOGETHER poster met een copper of zwart frame een mooi, toepasselijk kado aan ons zijn. Om te vieren dat we al zo lang en gelukkig together zijn én dat we dit jaar ons nieuwe huis betrekken. Alles wat op de poster staat klopt. We zijn niet perfect, maar samen komen we een heel eind. I’m a sucker for love stories, but ours is definitely my all time favorite!

  Instagram: martineamama

 8. Wat een leuke posters!! Ik kan eigenlijk niet kiezen… De donkergroene poster met ‘Old ways won’t open new doors’ inspireert mij het meest. Ons huisje is nog niet klaar, dus een foto van de plek waar ik hem zou hangen kan ik helaas nog niet sturen. Maar ik weet al precies waar ik hem ga hangen; in de inloopkast. Een plek waar ik iedere dag zal komen en iedere dag opnieuw geïnspireerd zal worden! Met een zwart aluminium frame eromheen (70×100) kan ik hem ook nog aan vriendlief cadeau geven voor Valentijn. Dan kan hij hem t.z.t. ophangen in ons paleis :)!

 9. Wat een toffe actie!
  Ik zou super graag de poster ‘Together grey’ voor mijn vriend willen winnen met het A3 formaat ‘copper’.
  Vanwege mijn reislust en affiniteit met Snowboard en ben ik soms enkele maanden weg van huis, mijn vriend moet mij dan missen en andersom. Thuis is waar we samen zijn en ‘home is where I am together with him’! Ik vertrek na Valentijnsdag weer terug naar Oostenrijk om les te geven en dit zou daarom een super cadeau en herrinering zijn aan onze liefde.

 10. Ben al een tijdje fan van I love my type, en met name van de poster Bloom! Gold.
  Nog even en dan is eindelijk ons laatste klusproject aan de beurt; de woonkamer. Daar zou deze poster prachtig staan.

 11. Wat een hele toffe give-away Soraya. Ik doe graag mee. Ik geef de poster aan mijn vriend. Omdat ik hem graag wil laten weten dat hij veel voor mij betekend. Daarom kies ik voor de poster Bloom Gold met een brass frame. Hij heeft mij namelijk weer laten bloeien toen ik dacht dat het er even niet in zat voor mij. En weet dan precies een mooie plek voor de poster, haha.

 12. Ik ben al langer op zoek naar leuke kunstwerkjes in een lijst. Bloom Real Grey met een brass frame heeft een topcombinatie van goudfolie en grijs past helemaal bij mij en nog beter: ook bij mijn huis! Hij gaat een plekje krijgen in mijn woonkamer, op de vloer in de holte van mijn schouw. Daar wil ik dan nog een kleiner lijstje bij zetten om het compleet te maken!

 13. Wat een fijne actie!
  Ik zou graag de poster ‘it’s a girl’ in A3 en de lijst oak in A3 willen winnen voor mijn lieve vriendinnetje Rosanne die in verwachting is van haar eerste kindje en eind februari is uitgerekend. Alvast zo’n mooi cadeau met Valentijnsdag zal ze vast erg leuk vinden!

  Liefs!

 14. Ik ga voor deze: http://ilovemytype.com/product/power-of-love-white/. Past mooi in mijn slaapkamer en bij de spullen met hartjesmotieven die ik daar heb.

 15. Ronald Everts

  Vorig jaar heb ik mijn vriendin in de dierentuin te huwelijk gevraagd maar door een rot jaar die we achter de rug heben, hebben we deze nog even uit gesteld! vooral omdat ze eind vorig jaar te horen heeft gekregen dat ze chronisch ziek is en er wel erg last er van heeft. Fibromyalgie is een ziekte in je spieren wat door stress en kou alleen maar verslechterd. Ik hoop dat ik door het winnen van deze mooie poster wat pijn en stres bij haar weg kan nemen en dat we nog meer van elkaar kunnen gaan genieten! En dat ze nog meer roze en blauw tinten in de woonkamer kan toevoegen zodat ze het weer helemaal ons plekje van kan maken

  Ik zou dan graag de :
  Be youre own kind of beautiful 50 x 70 met zwarte lijst

  • Ronald! Gefeliciteerd, je hebt de poster + frame gewonnen! Het filmpje zie je op instagram. Stuur je mij vanavond nog je adres toe dan zorg ik dat de poster + frame zo snel mogelijk je kant op komt!

 16. Deze actie vind ik echt heel leuk! De tekst van de poster “Powerful” past heel erg bij me en op dit moment heb ik het af een toe nodig om mezelf hieraan te herinneren. Ik ben alweer enige tijd op zoek naar een nieuwe baan, maar word nergens aangenomen omdat ze overal iemand zoeken met meer ervaring. But i am powerful! Ik hou vol en blijf doorgaan! Mocht ik deze give away winnen -wat ik natuurlijk hoop- dan zou ik graag de poster powerful in het grijs willen, maat 50×70 met een copper frame! Deze hang ik dan op in mijn keuken, waar ik iedere dag sta en energie opdoen

 17. Sien Appelsien

  Zoveel leuks dat kiezen moeilijk is! Ik zou heel graag ‘Rock the moment’ (green version, black frame) willen toevoegen aan ons ‘poster hoekje’, als aansporing om te genieten van nieuwe dingen in plaats van te blijven hangen in het oude vertrouwde.
  Ik ga duimen!

 18. Wow! Wat super leuk zo’n give away! Zelf ga ik er een bestellen want de groene ‘Rock the Moment’ poster met zwart frame zou ik graag winnen voor een vriendin. Ze is fantastisch als vriendin, grappig, slim en altijd in voor wat leuks. Ze werkt hard en zelfs als het even niet zo lekker gaat zal je haar nooit horen. Dat mag ook wel eens gezegd worden en wat is er leuker om dan met Valentijn een tof cadeau te krijgen?!

  Voor nu alvast, Happy Valentine’s day!

  Liefs, Annette

 19. Ik heb ook Playtype sinds de vorige ShowUp ontdekt en vindt de posters helemaal leuk!!
  De power of Love in een goudkleurige lijst zou wel heel mooi hier hangen. Eigenlijk wil ik hem niet weggeven…..of aan mijn lief natuurlijk! Ik laat je zien waar ik hem zou ophangen op IG.

 20. Ronald Everts

  En jullie natuurlijk volgde ik jullie al op instagram!
  Mijn accountmanager is @tegendedraadin

 21. Ik doe graag mee vr de mooie serenity poster en zou hem geven aan mijn lieve vriendin Irene die bezig is haar woonkamer opnieuw in te richten voor een frisse start na de afgelopen jaren waarin ze afscheid hft moeten nemen van haar moeder en ook nog eens n vriendin.

 22. Wat een mooie actie! Ik zou heel graag BLOOM! RACING GREEN (A3 formaat) willen winnen in een gouden (BRASS) frame voor mijn man. Deze poster zal een mooi plekje krijgen op de piano. Het woord bloom! (bloei!) past heel mooi bij hem om verschillende redenen. Het heeft even geduurd voordat hij ontdekt heeft wat hij voor de maatschappij kan betekenen, na jaren van hard studeren. Ik vind het zo mooi om te zien dat hij o.a. ontdekt heeft dat het zijn kracht is om andere (zwakke) mensen tot bloei te brengen. En hij daar écht oog voor heeft. We hebben sinds kort een piano. Deze hebben we o.a. aangeschaft omdat mijn man door middel van muziek de dagelijkse dingen verwerkt en eigenlijk op die manier ook tot bloei komt. Met deze poster wordt hij zich iedere keer weer bewust van dit mooie woord wanneer hij aan het spelen is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.