Bloomon interieurfotografie The Playing Circle Amsterdam BintiHomeBlog ©BintiHome

Zo leuk om te zien hoe er soms een mooie samenwerking kan ontstaan met een bedrijf waar het goed mee klikt. Alweer ruim een half jaar geleden ontdekte ik het online bloem abonnement Bloomon en ik was er zo weg van dat ik er meteen een blog over schreef. Een fijne samenwerking met Bloomon was het gevolg, zo bezocht ik de perslunch in het prachtige De Kas in Amsterdam, deed ik de styling van de Libelle Daily/Bloomon stand voor de Libelle zomerweek en fotografeerde ik fijne voorjaarsbeelden in samenwerking met styliste Kim Timmerman. Pas geleden werd ik gevraagd of ik de styling en fotografie wilde doen voor weer nieuwe sfeerbeelden voor Bloomon. Natuurlijk wilde ik dat! En nog wel op een hele gave locatie, namelijk bij The Playing Circle op de Prinsengracht in Amsterdam.

Gisteren plaatste ik al deze blog online met een serie foto’s van de fotoshoot van Bloomon, iets te enthousiast want ze staan nog niet allemaal op de nieuwe website van Bloomon die nog online moet gaan. Dus… helaas heb ik ze nog even van deze blog af moeten halen. Maar daarom deel ik graag wat foto’s van achter de schermen en natuurlijk deel ik dan binnenkort de hele serie foto’s opnieuw!

Bloomon interieurfotografie achter de schermen

Bloomon interieurfotografie achter de schermen

Bloomon interieurfotografie achter de schermen

Bloomon interieurfotografie achter de schermen

Bloomon interieurfotografie The Playing Circle Amsterdam diy styling ©BintiHome

Bloomon interieurfotografie woonkamer styling Amsterdam ©BintiHome

Productcredits : Plaid Dots van Sissyboy Homeland, Hay Dot kussen via &Klevering en het Celine kussen van Fest Amsterdam. Op tafel heb ik wat boeken neergelegd waaronder OnTop van blogger Anna Nooshin welke ik nog moet lezen. Het lage vaasje is van Hella Duijs en de leuke kandelaar van marmer komt in de nieuwe najaarscollectie van &Klevering.

Bloomon interieurfotografie woonkamer styling Amsterdam ©BintiHome

Pastelkleuren en kleine vaasjes met bloemen
Naast een vol boeket vind ik het ook altijd super fijn om bloemen in met kleine vaasjes te doen. Dit in combinatie met andere woonaccessoires staat altijd heel fijn en geeft net dat extra sfeer aan een setting. Door te kiezen voor vaasjes in pastel kleuren of bijvoorbeeld wit ontstaat er een zacht en bijna romantisch kleurenpalet. De leuke vaasjes van Hella Duijs zijn ook verkrijgbaar in mijn online shop.

Bloemen styling pastel kleuren romantisch ©BintiHome

Bloemen styling romantisch pastel kleurenpalet ©BintiHome

Bloomon is trouwens genomineerd voor de Accenture Innovation Awards. Ben je net als ik ook zo enthousiast over dit creatieve online concept? Breng dan vandaag zeker even je stem uit. Het is vandaag de laatste dag dat je kan stemmen.  Ik gun het ze zo dat ze deze prijs winnen!

 

Styling : Bloomon & Souraya Hassan, Binti Home
Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home
Locatie : The Playing Circle in Amsterdam
Met dank aan : Sissyboy Homeland, Fest Amsterdam en & Klevering